Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτάκι!

 Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτάκι!

Tελικά η «τρίπλα» του Σούνακ στον  Έλληνα πρωθυπουργό ματαιώνοντας το προγραμματισμένο ραντεβού τους μας έκανε καλό.

Οι εξελίξεις μετά την ματαίωση έδωσαν  ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο θέμα των Γλυπτών και την επιστροφή στο φυσικό τους περιβάλλον.

Έκανε μεγάλο λάθος ο Ρίσι που ματαίωσε το ραντεβού και αντιλαμβάνεται  τώρα τις συνέπειες αυτής της ματαίωσης αφού δέχεται πυρά εντός και εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

 

Οι πρώτες αναρτήσεις για τον καιρό την περίοδο των Χριστουγέννων έγιναν και τα νέα είναι ευχάριστα γιατί ο καιρός με τα μέχρι τώρα στοιχεία θα είναι πολύ καλός και ήπιος.

Σε μία εποχή που τα ακραία καιρικά φαινόμενα μας επισκέπτονται όλο και πιο συχνά δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην χώρα  είναι  δώρο ο καλός καιρός στην καρδιά του χειμώνα.

 

Πραγματικά είχαν άγιο οι επιβάτες των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν στην ε.ο. Καβάλας – Δράμας στο ύψος του Πολύστυλου.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή αλλά ο απολογισμός  ήταν ένας ελαφρά τραυματίας.

Ευτυχώς !

 

Αν είχαμε απέναντι μας τον Ρίσι Σούνακ θα θέλαμε πολύ να του τραβήξουμε λίγο το αυτάκι όπως μας τα τραβούσαν παλιά οι δάσκαλοι στο Δημοτικό.

Θα θυμάστε  σίγουρα οι ελαφρώς μεγαλύτεροι.

Όταν κάναμε κάποια αταξία  μας τραβούσαν το αυτί ή τις φαβορίτες

Ανάμεσα στα δύο τραβήγματα προτιμούσαμε σίγουρα το πρώτο !

 

 

To αστέρι που έλειπε από το μεγάλο κυπαρίσσι στην κεντρική πλατεία της Καβάλας τοποθετήθηκε προχθές Τετάρτη πρωί με γερανό.

Πλέον είναι όλα έτοιμα για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου και στην Καβάλα.

 

Και αυτοί που καθυστερήσανε και τρώνε «πόρτα» από τους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων έχουν αλλάξει πλάνο και άρχισαν να ψάχνουν διάφορα νησιά που θα μπορούσαν να τους φιλοξενήσουν τις εορταστικές αυτές ημέρες.

Δεν είναι άσχημη επιλογή.

 

Η περιουσία του ζεύγους Sunak φτάνει τα 850 εκατομμύρια ευρώ, δύο φορές πιο μεγάλη από αυτή του βασιλιά Καρόλου. Το μεγαλύτερο “μερίδιο ευθύνης” του ανήκει στη σύζυγό του Akshata Murty.

Είναι η λεγόμενη η προίκα η αφάγωτη.

Δηλαδή με τόσα λεφτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο τύπος είναι κολλημένος με την καρέκλα.

Και να χάσει τις επερχόμενες εκλογές δεν έγινε και κάτι.

 

Και αν τελικά όλοι στην Μεγάλη Βρετανία επιθυμούν να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα  στην Ελλάδα , εκτός από τον Σούνακ ,τότε γιατί ακόμα δεν έχουν επιστρέψει ;

 

Σχεδόν παρακαλάνε τον Μέσι οι άνθρωποι της Εθνικής Αργεντινής να είναι ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας και στο μουντιάλ του 2026.

Ο τελευταίος που μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο ήταν ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής που τόνισε ότι ο Μέσι έχει τις δυνάμεις και την φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί και στο μουντιάλ του 2026 συμπληρώνοντας βέβαια ότι η τελική απόφαση θα είναι δική του.

Ο Μέσι το 2026 θα είναι 39 ετών.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης