• 27 Ιανουαρίου 2023,

Το μήνυμα του Αλέξη Πολίτη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

 Το μήνυμα του Αλέξη Πολίτη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Αλέξης Πολίτης προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

«Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία σήμερα κ οι σκέψη μας είναι δίπλα στους υπέροχους ξεχωριστούς ανθρώπους, που μας γεμίζουν με αγάπη κ φως τη ζωή. Δεν τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα, ώστε οι ζωές τους, των ιδίων κ των οικογενειών τους, να είναι πιο εύκολες κ σίγουρα πιο χαρούμενες 365/365.

Συγχαρητήρια σε γονείς κ εκπαιδευτικούς για τον τιτάνιο αγώνα. Βίωσα σαν παιδί τί εστί ζωή με παιδί με αναπηρία στον στενό οικογενειακό μου κύκλο. Τα αγγελούδια αυτά δεν ζητούν πολλά από εμάς. Ζητάνε αγάπη και φροντίδα που την επιστρέφουν πολλαπλάσια πίσω. Μέριμνα και αξιοπρέπεια. Και πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους τα δώσουμε απλόχερα. Χωρίς 2η κουβέντα».

(Φωτογραφία από την επίσκεψη των παιδιών του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Δημωφέλειας Δ. Καβάλας με την επικεφαλής κα Μισιριάν, στην Αντιπεριφέρεια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία).

Διαβάστε επίσης