• 26 Απριλίου 2024,

To νου σας …. Έρχεται ο Παπαφλέσσας ! (Δημήτρης Παπαμιχαήλ στον ρόλο της ζωής του)

 To νου σας …. Έρχεται ο Παπαφλέσσας ! (Δημήτρης Παπαμιχαήλ στον ρόλο της ζωής του)

Μετά τις λαγάνες τους ταραμάδες και τους χαρτετούς έρχεται Παπαφλέσσας με Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον ρόλο της ζωής του.

Η ταινία γυρίστηκε το 1971 και βρήκε το Δημήτρη Παπαμιχάηλ υποκριτικά τουλάχιστον στην καλύτερη του φάση.

Για τον λόγο αυτό ίσως και ο συγκεκριμένος ρόλος στην συγκεκριμένη ταινία να χαρακτηρίστηκε απο πολλούς ως ο ρόλος της ζωής του.

Είναι στην φάση που αρχίζει να βάζει κιλά και είναι γεγνός οτι απο την ταινία αυτή και μετά απέκτησε μεγάλο εκτόπισμα.

Είναι χαρακτηριστική η τελευταία σκηνή της ταινίας στην μάχη στο Μανιάκι όπου σκοτώνεται και τα Τουρκάκια που είναι κομπάρσοι τσίφνες ψάχνουν να βρούνε το άψυχο κορμί του στο πεδίο της μάχης.

Τελικά το βρίσκουν και πρέπει να το μεταφέρουν στον Ιμπραήμ Πασά που έστω και με αυτό τον τρόπο ζήτησε να γνωρίσει τον μεγάλο αγωνιστή.

Τον σηκώνουν στα χέρια αλλά μόνοι οι ίδιοι γνωρίζουν τι τραβήξανε για να τον μεταφέρουν στον  Ιμπράημ αφού στην διάρκεια των γυρισμάτων αυτής της ταινία πρέπει να είναι πάνω απο 120 κιλά.

Απο την ταινία αυτή και μετά ο Παπαμιχαήλ όχι μόνο βάζει κιλά αλλά επιλέγει και την λύση της περούκας αφού το δικό του μαλί έχει αραιώσει επικίνδυνα.

Απλά οι περούκες που επιλέγει έχουν ιδιαίτερο χρώμα αφού τον έχουμε δει να παίζει σε ταινία με περούκα σε χρώμα βρικοκί!

Χαθήκανε τόσα χρώματα ρε Δημήτρη μου , Δημήτρη μου ( μου το κλεισες το σπίτι μου) το βερικοκί βρήκες να διαλέξεις ;

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι αυτή η επετειακή ταινία ενόψει 25ης του Μάρτη θα παίξει σίγουρα και δεν πρέπει να την χάσετε με τίποτα.

Όλη η ταινία είναι σκέτη απόλαυση.

Απο τις καλυτερες ελληνικές παραγωγές για την εποχή.

 

Τελικά το μοντέλο το 21χρονο που πιάστηκε στο αεροδρόμιο στο Χονγκ Κονγκ πριν απο κανά 6μηνο με κοκαϊνη αθωώθηκε και μάλιστα ομόφωνα.

Αυτή η εξέλιξη αιφνιδίασε ακόμα και τον δικηγόρο της τον Σάκη τον Κεχαγιόγλου που όλο το προηγούμενο διάστημα μιλούσε για βαριά ποινή και ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος.

Τελικά το κορίτσι κατάφερε και έπεισε το δικαστήριο για την άγνοια της όσο αφορά αυτά που κουβαλούσε στο σακίδιο της και έτσι απαλλάχθηκε απο τις κατηγορίες.

Αυτή όντως είναι μία καλή είδηση.

 

Μέχρι και την Χριστίνα Μπόμπα σύζυγο του Σάκη Τανιμανίδη  επιστράτευσε ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού η οποία σύμφωνα με όλα αυτά που διαβάζουμε εισέβαλε στο παιχνίδι των ερωτήσεων που είναι μία ακόμα διαδικασία , ευχάριστη, στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ετοιμάζεται να μπεί στην τελική του φάση και η παραγωγή δίνει τα ρέστα της προκειμένου να μπορέσει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης που παραμένουν χαμηλά αφού οι τηλεθεατές φαίνεται να προτιμούν την “ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ” που είναι ένα ακόμα τούρκικο σήριαλ που στην γείτονα χώρα σαρώνει και κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και στην Ελλάδα όπου προβάλλεται απο την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

 

Η Κυριακή που έρχεται είναι δύσκολη τόσο για τον δεύτερο στην βαθμολογία ΑΟΚ όσο και για τον πρώτο Νέστο.

Ο ΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα του σκληροτράχηλου Οφρυνίου ενώ ο Νέστος υποδέχεται το Παραλίμνιο που είναι απο τις πιο σοβαρές και υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας μας.

Αυτή η αγωνιστική για τους περισσότερους είναι και η πιο κρίσιμη αφού μετά το πρόγραμμα και για τις δύο ομάδες είναι πιο βατό και δεν αναμένεται να σκοντάψουν κάπου αλλού.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύπουλοι και είναι και ύποπτοι.

Όλα θα πάνε καλά και είμασε σίγουροι οτι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να βλέπουμε τα πράγματα με μία θετική ματιά.

Καλή σας ημέρα και καλή αντάμωση για αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης