Η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη για τη αναδιάρθρωση

 Η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη για τη αναδιάρθρωση

O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης δηλώνει πως η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος θα προχωρήσει όπως είχε προβλεφθεί εξ αρχής.

Τονίζει ότι η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος έχει «κλειδώσει» από το καλοκαίρι, ενώ η τροπολογία που θα φέρει η κυβέρνηση «δεν αποτελεί προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση, αλλά την τελική ενέργεια για να συμβαδίζουν τα νέα δεδομένα με το νόμο». «Θα πρέπει να γίνει ακόμη σαφές ότι στην τροπολογία δεν ορίζεται αριθμός ομάδων, αλλά η δομή των πρωταθλημάτων. Ως εκ τούτου οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να προχωρήσουν με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και όσοι επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτα, να πάψουν να προπαγανδίζουν θεωρίες συνωμοσίας, καθώς η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει όπως έχει προβλεφθεί εξ αρχής»

Οπότε όσον αφορά τη Γ` Εθνική, φαίνεται ότι θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος από κάθε όμιλο θα ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία ενώ οι δευτεραθλητές θα παίξουν μπαράζ μεταξύ τους για την άνοδο.

Στον 1ο όμιλο  δυο Καβαλιώτικες ομάδες(Νέστος, ΑΟΚ)  διεκδικούν την άνοδο. Μια από τις δυο  θα χαμογελάσει απευθείας ενώ η άλλη θα πάει σε ψυχοφθόρα διαδικασία να παίξει μπαράζ.   Βέβαια όλα αυτά μέχρι να γίνουν γνωστές οι οριστικές λεπτομέρειες της αναδιάρθρωσης. Αν δεν γίνει αναδιάρθρωση θα ισχύσει το περσινό καθεστώς δηλαδή οι πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίξουν μπαράζ μεταξύ τους και ο δεύτερος δεν θα διεκδικήσει τίποτα. Ακούγεται τελευταία ότι ίσως μια πιθανή αναδιάρθρωση ευνοήσει και τους  δεύτερους  στους ομίλους της Γ` Εθνικής και δεν δώσουν μπαράζ. Αυτό όμως δεν προκύπτει πουθενά προς το παρόν απλά είναι μια φήμη.

Διαιτητής από τη Φλώρινα στο ματς του ΑΟΚ στο Οφρύνιο

Ο Θεοδωρόπουλος από τη Φλώρινα ορίστηκε να σφυρίξει το Καβαλιώτικο ντέρμπι στο Οφρύνιο ανάμεσα στον Αετό και στον ΑΟΚ. ο Δραγούσης από το Κιλκίς σφυρίζει την αναμέτρηση του Νέστου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ενώ το ματς του Κεραυνού Πέρνης μέσα στο Σιδηρόκαστρο θα διευθύνει ο Μαρόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας.  Σε αυτή την αγωνιστική δε υπάρχει  ορισμός διαιτητών από την ΕΠΣΚ Καβάλας   στους αγώνες του 1ου ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος όμιλος (22η αγωνιστική)

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου,Δραγούσης (Κιλκίς), Γκιόση, Δημητριάδης (Θράκης)

Α.Ε. Καλαμπακίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Στόλης (Σερρών), Ζιγκερίδης (Κιλκίς), Αναστασιάδης (Σερρών)

Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης,Μπουτσίκος, Ανδρέου, Μαδίτσης (Μακεδονίας)

Αλέξανδρος Κιλκίς – Ασπίδα Ξάνθης,Γκαϊτατζής, Οικονομίδης, Κοτανίδου (Δράμας)

Άρης Αβάτου – ΠΑΟ Κοσμίου,Στρατούδης, Τερζόπουλος (Έβρου), Κυριαζής (Θεσσαλίας)

Αετός Ορφανού – Καβάλα,Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Τυριακίδης, Φραγιός (Μακεδονίας)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Κεραυνός Πέρνης,Μαρόπουλος, Σιανίδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

 

 

Διαβάστε επίσης