Το Ντουμπάϊ επιμένει και …. περιμένει !!!

 Το Ντουμπάϊ επιμένει και …. περιμένει !!!

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια φάση αυτή την εποχή όπου προσπαθεί στο εσωτερικό της χώρας να βρεί την σωστή φόρμουλα για το νέο τηλεοπτικό πεδίο επιμένοντας στις 4 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας , να κάνει παράλληλα τον ανασχηματισμό που έχει υποσχεθεί δημιουργώντας περισσότερα υπουργεία στα οποία θα τοποθετήσει νέους υπουργούς και βέβαια εκτός συνόρων Ελλάδας πιέζει πάντα για την μείωση του χρέους μέχρι τέλος του έτους.

Μέχρι σήμερα φαίνεται οτι και στα τρία αυτά μέτωπα υπάρχει ένα άρωμα  οπισθοχώρησης απο την πλευρά της κυβέρνησης  χωρίς βέβαια να έχει οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Παπάς που θέλει να παραμείνουν οι τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας τέσσερις δηλώνει οτι η ομάδα θα κατέβει στο γήπεδο με νέο νόμο που δεν θα έχει πολλές και σοβαρές αλλαγές σε σχέση με αυτόν που κρίθηκε πρόσφατα αντισυνταγματικός.

Απλά ο νέος νόμος θα είναι στα μέτρα και του ΣτΕ για να μην έχουμε νέες περιπέτειες.

Όσο αφορά τον ανασχηματισμό που έρχεται καταλαβαίνουμε απο αυτά που διαβάζουμε οτι το Μαξίμου έχει μια διάθεση να μεγαλώσει το κράτος με περισσότερα υπουργεία και υπουργούς θυμίζοντας ανασχηματισμούς κυβερνήσεων άλλων δεκαετιών.

Αντί το κράτος να γίνει πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό υπάρχει φαίνεται η διάθεση για το αντίθετο και αυτό είναι ένα ακόμα πρόβλημα αφού τα περισσότερα υπουργεία και κατ επέκταση οι περισσότεροι υπουργοί  δείχνουν μια κομματική αιχμαλωσία του Τσίπρα που κάνει τον ανασχηματισμό φαίνεται πρώτα για να εξυπηρετήσει το κόμμα και μετά την χώρα.

Και μέσα σε όλα έχουμε και το Halloween που γιορτάζεται στην Αμερική την τελευταία μέρα του Οκτώβρη.

Είναι μια γιορτή πιο γιορτάζεται μόνο στις ΗΠΑ με τα παιδιά να φοράνε τρομακτικές κυρίως στολές και να χτυπάνε τις πόρτες των σπιτιών κάνοντας φάρσες.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι γιορτάζουν αυτή την μέρα και τι καταφέρνουν να πετύχουν φορώντας αυτές τις τρομακτικές στολές.

Έχω την εντύπωση οτι πρόκειται για άλλη μια γιορτή που γιορτάζουν οι Αμερικάνοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Είναι το λιγότερο αποκαρδιωτικές έως τραγικές οι εικόνες με τους Αθηναίους να περιμένουν στην ουρά προκειμένου να πάρουν 4 δωρεάν γκοφρέτες στο πλαίσιο ενός προγράμματος που τρέχει τα τελευταία 3 χρόνια και λέγεται “Φαγητό απο καρδιάς” και έχει προσφέρει μέχρι σήμερα περίπου 4.000.000 σνακ σε Αθήνα και Κύπρο.

Αυτή είναι η εικόνα στην πρωτεύουσα της χώρας που παλεύει 6 χρόνια τώρα με την κρίση.

Οταν βλέπεις ηλικιωμένους ανθρώπους να στήνονται στην ουρά με τις ώρες προκειμένου να πάρουν δωρεάν 4 γκοφρέτες σημαίνει αγαπητοί μου αναγνώστες οτι δεν πάμε καλά και αφήστε αυτά που λένε και οι δικοί μας και οι εταίροι περί ανάκαμψης και ανάπτυξης το 2017.

Ας αφήσουν την  ανάπτυξη και ας ασχοληθούν και λίγο με το πρόγραμμα της γκοφρέτας που είναι το μοναδικό succes story στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα άλλα story απλά βουλιάξανε και αποτύχανε.

Αυτή η Τζούλια Αλεξανδράτου τελικά θα πρέπει να έχει “σφυρίξει” οριστικά αφού μετά το διαζύγιο της έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και το παίζει η νέα Μελίνα ενώ δεν αποκλείει κάποια στιγμή να γίνει και πρωθυπουργός της χώρας.

Ας γυρίσει καμμιά ταινία η Τζούλια του στύλ “΄τα κανόνια του Ναβαρόνε” και ας αφήσει ήσυχη την Μελίνα εκεί που είναι.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να έχετε υπόψη σας οτι το Ντουμπάϊ παραμένει ένας απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και μας περιμένει για να κάνουμε το ταξίδι που θα ζήσουμε.

Είμαστε έτοιμοι και για Ντουμπάϊ αν μας κάτσει αλλα με τέτοια γκίνια που να κάτσει ;

Λοιπόν λεβέντες να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι είναι και ύποπτοι.

Δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο και την αισιοδοξία μας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης