Τρεις για μια θέση στα πλάγια – Στα ίδια βαθμολογικά επίπεδα ο ΑΟΚ, σε σχέση με την περασμένη σεζόν

 Τρεις για μια θέση στα πλάγια – Στα ίδια βαθμολογικά επίπεδα ο ΑΟΚ, σε σχέση με την περασμένη σεζόν

Χθες το μεσημέρι η προπόνηση του ΑΟΚ, έγινε στο «Ανθή Καραγιάννη». ο Διγκόζης στο οικογενειακό δίτερμα, δοκίμασε αρκετά σχήματα. Κυρίως όμως αναμένονται αλλαγές πάλι στα πλάγια της επίθεσης.  Εκεί όπου ο Μελισσόπουλος δε είναι στη διάθεση του προπονητή , λόγω τραυματισμού, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Χάρης Παππάς. Ουσιαστικά «παίζεται» μια θέση, όπου τη διεκδικούν εκτός του Χάρη Παππά και ο Μπλιός με τον Πτηνόπουλο. Ο Μπρατσιάνι μάλλον θα είναι ο άλλος πλάγιος στην επιθετική γραμμή του ΑΟΚ, ενόψει του αγώνα που έρχεται με τον Εορδαϊκό. Εκτός απροόπτου, θα διατηρηθεί ο βασικός κορμός που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Παραλιμνίου.

*Η σύγκριση με πέρσι: Τους ίδιους βαθμούς ο ΑΟΚ

Τους ίδιους βαθμούς είχε πέρσι, τους ίδιους βαθμούς έχει και φέτος.  Ο ΑΟΚ μετά από 7 αγωνιστικές μετράει 8 βαθμούς. Τους ίδιους ακριβώς είχε και στη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Πέρσι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής είχε χάσει με 2-1 στην έδρα του Λαγκαδά, ενώ φέτος έφερε 1-1 με το Παραλίμνι εκτός.

Πέρσι ήταν 8 βαθμούς πίσω από την Αρη, τέτοια εποχή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε σκοντάψει στη Χρυσούπολη, φέρνοντας 1-1 με το Νέστο. Ο Αρης είχε 16 βαθμούς και ο ΑΟΚ στους 8.  Μάλιστα στις πρώτες θέσεις ήταν το Βυζάντιο με 13 βαθμούς και ο Νέστος με 12. Φέτος η Δόξα Δράμας που πέρσι τέτοια εποχή είχε 14 βαθμούς, είναι στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς. Ο ΑΟΚ είναι 9 βαθμούς πίσω ενώ ο Νέστος έχει φέτος 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από τις αντίστοιχες 7 αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος. Στα γκολ ο ΑΟΚ πέρσι είχε πετύχει 7 και είχε δεχτεί 6. Τώρα έχει σημειώσει 10 γκολ και έχει δεχτεί 8.  Ο Νέστος πέρσι είχε σημειώσει τέτοια εποχή 11 γκολ και είχε δεχτεί 7. Φέτος η ομάδα της Χρυσούπολης έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δεχτεί 6.  Μάλλον ο Οκτώβριος είναι μήνας καταστροφικός για τον ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης