• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Το Ωδείο Ανατολικής Μακεδονίας συμμετείχε σε συναυλία στην Ουγγαρία (φωτογραφίες-video)

 Το Ωδείο Ανατολικής Μακεδονίας συμμετείχε σε συναυλία στην Ουγγαρία (φωτογραφίες-video)

Το ωδείο Ανατολικής Μακεδονίας έχει έδρα τον Λιμένα της Θάσου όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 περίπου χρόνια.

Η κοινωνία της Θάσου έχει ‘’αγκαλιάσει’’ το ωδείο με τον Δήμο Θάσου να στέκεται αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια με διευκολύνσεις, παραχωρήσεις χώρων για εκδηλώσεις κλπ. Είναι αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος και αριθμεί πάνω από 70 μαθητές (με 2 τμήματα προπαιδείας) και έχει την τιμή να διαθέτει στις τάξεις του εξαίρετους καθηγητές, αλφαβητικά τους εξής:

Γιαννικόπουλος Χρύσανθος, βιολί, θεωρία  μουσικής.

Κανάκης Γιάννης, πιάνο κλασικό, υψηλού επιπέδου.

Κορόση Ελισάβετ, πιάνο, φωνητική και σολφέζ.

Μαγδαληνός Μάριος, κιθάρα (κλασική, ηλεκτρική, ακουστική) και φωνητική με σπουδές στην Αγγλία.

Μπάκα Κρίστοφερ, ντραμς-κρουστά (διπλωμ. Μουσικής Ακαδημίας Πολωνίας) και ενορχηστρωτής της ορχήστρας του ωδείου «ΜΙΝΙΜΑΧ»

Τσίρτσης Πάρης, πιάνο κλασικό, μοντέρνο (rock school)  και θεωρία της μουσικής.

Χίζαρης Θωμάς, βιολί.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ωδείου είναι ο κ. Γιάννης Κακάρας (Διευθυντής του Μουσικού Λυκείου Καβάλας) και στους αποφοίτους απονέμονται τίτλοι (πτυχία-διπλώματα) όλων των οργάνων που αναφέρθηκαν πριν καθώς επίσης και πτυχία – διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής.

Το ωδείο λειτουργεί υπό την Διεύθυνση της κ. Κορόση Ελισάβετ. Πρόσφατα το ωδείο φιλοξενήθηκε στην Ουγγαρία από το κρατικό ωδείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της ευρύτερης περιοχής του ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ και πραγματοποιήθηκε μικτή συναυλία με την σύμπραξη των 2 ωδείων.

Φιλοξενία και αποτέλεσμα εξαιρετικά με πολύ θετικά σχόλια και από το Ουγγρικό τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Οι Ούγγροι αποδέχθηκαν και την δική μας πρόσκληση και θα φιλοξενηθούν στο νησί μας (12 μαθητές και 3 καθηγητές) στις 30, 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί συναυλία, από κοινού, στο χώρο του Μουσείου του Λιμένα Θάσου την 1η Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης