• 26 Απριλίου 2024,

Το πανεπιστήμιο περιμένει τη Σταυρούλα Τσολακίδου

 Το πανεπιστήμιο περιμένει τη Σταυρούλα Τσολακίδου

Το απόγευμα της Πέμπτης η Σταυρούλα Τσολακίδου, Καβαλιώτισσα σκακίστρια με παγκόσμιες διακρίσεις, συμμετείχε σε εκδήλωση για τη βράβευση των εθελοντών του 2ου Φεστιβάλ Παιχνιδιού. Συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας Βασίλη Θεοδωρίδη (φωτογραφία).

Η Σταυρούλα ήταν φανερά χαρούμενη αφού αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τα μαθήματά της στο λύκειο και ανοίγει τα φτερά της για ακόμη περισσότερη εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου, χωρίς όμως να μπει στη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων. Οι παγκόσμιες επιτυχίες της επιτρέπουν να επιλέξει πανεπιστήμιο και σχολή. Φαίνεται ότι η Σταυρούλα θα διαλέξει τη Θεσσαλονίκη και τα παιδαγωγικά τμήματα.

Επί του παρόντος δίνει προτεραιότητα στις υποχρεώσεις της με τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τουρνουά στο εσωτερικό. Ταξίδια στο εξωτερικό και αρκετοί αγώνες σκάκι την περιμένουν το φθινόπωρο.

Χαμογελαστή κι αισιόδοξη, η Σταυρούλα Τσολακίδου δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι τώρα που δε θα είναι μαθήτρια θα έχει ακόμη περισσότερο ελεύθερο χρόνο τον οποίον σκοπεύει να αφιερώσει στο σκάκι, το οποίο κι αγαπά πάρα πολύ.

Διαβάστε επίσης