• 26 Απριλίου 2024,

Το παράρτημα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου συνεχίζει τη δράση του

 Το παράρτημα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου συνεχίζει τη δράση του

Παρά τα μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού το δραστήριο παράρτημα Νομού Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου συνεχίζει την δράση του που είναι φιλανθρωπική και όχι μόνο. Δράση πάντα χρήσιμη για την τοπική κοινωνία.

Πρόσφατα προωθήθηκε στην Καβάλα φαρμακευτικό υλικό προερχόμενο από μία μεγάλη δωρεά ιδιωτών στην Κύπρο.

Τα φάρμακα οι Γιατροί του Κόσμου στην Καβάλα τα προώθησαν στα 3 γηροκομεία της πόλης. Συχνά συμπολίτες κάνουν δωρεά φαρμάκων που δεν χρειάζονται στην ίδια οργάνωση. Μεσολαβεί διαλογή και δωρεά των φαρμάκων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα ιδρύματα όλου του νόμου.

Η επικεφαλής των Γιατρών του Κόσμου στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Άννα Γιοβανιού (φωτογραφία) είπε στην Πρωινή ότι επίκειται νέα συνεργασία με την Πνοή προκειμένου σε αυτήν να γίνει δωρεά υγειονομικού υλικού. Χρήσιμου για τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία.

Στη συνέχεια το υλικό θα προωθηθεί στις οικογένειες που η Πνοή στηρίζει συστηματικά με τρόφιμα που μοιράζει σε αυτές μία φορά το μήνα. Η διανομή των τροφίμων το προσεχές διάστημα θα συμπληρωθεί με τη διανομή ενός πακέτου μέσα στο οποίο θα υπάρχει το προαναφερθέν υγειονομικό υλικό.

Διαβάστε επίσης