Το πρώτο Σ/Κ με τους πρώτους Βαλκάνιους να κάνουν την διαφορά !

 Το πρώτο Σ/Κ με τους πρώτους Βαλκάνιους να κάνουν την διαφορά !

Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο που οι πρώτοι Βαλκάνιοι που περάσανε τα σύνορα κάνανε την διαφορά.

Περισσότερος κόσμος και στα μαγαζιά και στις παραλίες.

Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο που στο πρόσωπο των επιχειρηματιών έσκασε το πρώτο χαμόγελο και πήρανε κουράγιο για μία καλύτερη συνέχεια.

Γενικότερα αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε πάρα πολύ κόσμο έξω παρά το γεγονός ότι η καιρική αστάθεια συνεχίστηκε με μανία και χάλασε την Κυριακή.

Φαίνεται ότι από εδώ και και μετά θα πηγαίνουμε μόνο καλύτερα γιατί θα κατεβαίνουν όλο και περισσότεροι τουρίστες που διψάνε για Ελλάδα , διψάνε για παραλία και διασκέδαση.

Το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο καιρός και όχι ο κορωνοϊός τον οποίο φαίνεται ότι ελέγχουμε και έχουμε την διάθεση αλλά και την οργάνωση να ελέγξουμε ακόμα και αν υπάρξει θέμα.

Τα τοπικά lockdown όπου υπάρχει πρόβλημα  είναι μία πολύ καλή λύση που φαίνεται ότι λειτουργεί χωρίς να επηρεάζει την τουριστική κίνηση των άλλων περιοχών.

Έτσι θα πάμε φέτος το καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι ότι και Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι δύο μήνες που η χώρα μας θα “σκάσει” από τουρισμό.

Τέλος είναι αλήθεια ότι μετά την Τρίτη – Τετάρτη φαίνεται ότι τα φαινόμενα υποχωρούν, η αστάθεια περιορίζεται αλλά δεν τελειώνει οριστικά αφού και προς το τέλος της εβδομάδας που θα έχουμε αλλάξει μήνα και θα έχουμε μπει στον Ιούλιο θα υπάρχουν κάποια διαστήματα με ασθενείς βροχούλες.

Το μόνο καλό με αυτά τα μπουρίνια είναι ότι γλυτώνουμε τα ποτίσματα.

 

Το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι τριήμερο για τους Καβαλιώτες αφού την Δευτέρα Πέτρου και Παύλου Αποστόλων είναι τοπική αργία.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερο κόσμο και θα έχουμε και περισσότερη διάθεση και χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Ήδη πάρα πολλά ξενοδοχεία κυρίως της Θάσου υποδόχονται αυτό το τριήμερο με πολύ καλές προσφορές που δεν αφήνουν αδιάφορους τους Καβαλιώτες που έχουν μία ευκαιρία να θυμηθούν τις ομορφιές της Θάσου.

Και αυτοί που δεν θα προτιμήσουν την Θάσο θα επιλέξουν προορισμούς στους οποίους θα φτάσουν οδικώς.

Φέτος το καλοκαίρι ο οδικός τουρισμός θα σκίσει.

 

Την γιορτή του πατέρα την Κυριακή που μας πέρασε την θυμήθηκε μόνο η Ελένη Μενεγάκη που έσπευσε να ανεβάσει μία φωτογραφία τον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο με την κόρη τους.

Η Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μόνιμα στον επίγειο παράδεισο της που δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύπουλοι και ύποπτοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης