Το “κόκκινο” της Ρουμανίας δεν φαίνεται να μας επηρεάζει και πολύ …

 Το “κόκκινο” της Ρουμανίας δεν φαίνεται να μας επηρεάζει και πολύ …

Είναι αλήθεια ότι η  πρόσφατη πρόβλεψη της ΕΜΥ για κορύφωση του καύσωνα αυτή την  εβδομάδα και συγκεκριμένα μετά την Τρίτη μας έκοψε τα πόδια.

Ούτε λίγο , ούτε πολύ μας είπανε ότι έτσι θα πάμε μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Μιλάμε για καύσωνα , «αρμένικη βίζιτα».

Πάνω από δέκα ημέρες αν βγει αυτή η πρόβλεψη.

Θα καούμε στην κυριολεξία.

 

Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σε κατάσταση σοκ την πρώτη του νύχτα στις φυλακές της Τρίπολης.

Μας ενδιαφέρει όμως σίγουρα το σοκ που υπέστησαν οι 3 κοπέλες από τις επιθέσεις του γνωστού ηθοποιού.

1 βιασμός , 2 απόπειρες και ασχολούμαστε με το σοκ της πρώτης νύχτας στην μπουρού ;

Δεν πειράζει θα συνηθίσει.

Τα πρώτα βράδια είναι δύσκολα.

 

Έτσι όπως εξελίσσεται η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ του κορονοϊού  είναι σχεδόν βέβαιο ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα κάνουμε όλοι την τρίτη δόση του εμβολίου.

Καταλαβαίνετε τι σενάρια έχουμε να ακούσουμε από τους αρνητές του εμβολίου που είναι σίγουρο ότι θα νιώσουν ότι αυτή η 3η δόση θα δικαιώνει τις θέσεις τους.

 

Δύσκολες οι ώρες για την Μαρίνα Πατούλη η οποία φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί και από τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής.

Προχθές ανέβασε μία φώτο της με μαγιό την οποία συνόδευε με στίχους του Γιάννη Ρίτσου: «Στην πόλη όπου ζεις θυμήσου να έχεις πάντα, ένα παγκάκι αγαπημένο, ένα παγκάκι με θέα, όπου θα σέρνεις κάθε φορά την ψυχή σου μέχρι εκεί, τις νύχτες τις πιο δύσκολες, τις κρύες νύχτες της ψυχής σου, τις νύχτες της πιο μεγάλης μοναξιάς….»

Το κορίτσι θα πρέπει οπωσδήποτε να βρει τον αντικαταστάτη του Γιώργου γιατί αρχίζει το μυαλό της και βουτάει σε επικίνδυνες σκέψεις.

 

Οι Ρουμάνοι μας βάλανε στο κόκκινο και από την Κυριακή 1η Αυγούστου όσοι ανεμβολίαστοι επιστρέφουν από τις διακοπές τους στην Ελλάδα θα μπαίνουν σε 14ήμερη καραντίνα.

Φαίνεται ότι αυτή η απόφαση δεν επηρεάζει και πολύ τις αφίξεις του Ρουμάνων  αφού τα φέρι συνεχίζουν να φτάνουν στο νησί γεμάτα και να αναχωρούν από αυτό άδεια !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης