Το τείχος ανοσίας χτίζεται με τους εμβολιασμούς

 Το τείχος ανοσίας χτίζεται με τους εμβολιασμούς

Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση όσο αφορά τους εμβολιασμούς προκειμένου να προλάβει να χτίσει το πρώτο τείχος ανοσίας κατά της πανδημίας μέχρι τα τέλη Μαΐου που θα είμαστε στην αφετηρία της τουριστικής περιόδου.

Έχει μεγάλη σημασία οι εμβολιασμοί να συνεχιστούν χωρίς αναβολές και ματαιώσεις αφού το φινάλε αυτής της ιστορίας μπορεί να έρθει μόνο με έναν τρόπο και αυτό τον γνωρίζουν όλοι.

Οι εμβολιασμοί μετά από εντολή της κυβέρνησης θα γίνονται καθημερινά μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα.

 

Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ΕΞΑΨΗ αλλά με περισσότερο «έξω» αφού η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκινάει από τις 10 το βράδυ και σύντομα από τις 11.

Όσο θα παρατείνεται το ωράριο κυκλοφορίας τόσο θα πέφτουν τα ποσοστά τηλεθέασης των συγκεκριμένων σήριαλ που όμως είναι αλήθεια ότι μας κράτησαν ευχάριστη συντροφιά τον δύσκολο χειμώνα που μόλις πέρασε.

Καλά που ήταν ο Δούκας Σεβαστός του Διαφανίου  και ο Αξιώτης του Ναυπλίου και ξεχαστήκαμε λίγο φέτος τον χειμώνα.

 

Δευτέρα 3 Μαΐου ανοίγει και πάλι εστίαση και  καφέ μετά από 6 μήνες και μας φαίνεται σαν ψέμα.

Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει και οι περισσότεροι φοβόμαστε ότι την τελευταία στιγμή θα αναβληθεί αυτή η επανεκκίνηση και θα πάμε πιο πίσω.

Μετά από 6 μήνες, αν όλα πάνε καλά, θα βρεθούμε και πάλι ως πελάτες στις αγαπημένες μας ταβέρνες και καφετέριες επαναφέροντας μία από τις κυριότερες κοινωνικές δραστηριότητες της καθημερινότητας και της κανονικότητας.

Καλή αρχή …

 

Λίγα μόνο 24ωρα πριν την πιο σοβαρή χαλάρωση των μέτρων κατά του τρίτου κύματος της πανδημίας φαίνεται ότι τα κορονοπάρτι έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αττική αφού τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αρκετά και σε άλλες πόλεις της χώρας και είναι σίγουρο ότι θα κορυφωθούν το βράδυ της Ανάστασης.

Έχουν δίκιο και οι νέοι που διαμαρτύρονται και προσπαθούν με αυτά τα κορονοπάρτι να σπάσουν την μονοτονία της καραντίνας αλλά από την άλλη είμαστε πολύ κοντά στο τέλος αυτού του σήριαλ που θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι προκειμένου να μην έχει και άλλα επεισόδια.

Υπομονή , ψυχραιμία και κυρίως καθαρό μυαλό για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας αυτή την περιπέτεια και επιτέλους να πάμε παρακάτω.

 

Λοιπόν λεβέντες αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης