• 26 Απριλίου 2024,

Το τρίτο ημίχρονο στο «Ανθή Καραγιάννη» με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Δημητρίου και αποτελέσματα, βαθμολογία στον 1ο όμιλο

 Το τρίτο ημίχρονο στο «Ανθή Καραγιάννη» με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Δημητρίου και αποτελέσματα, βαθμολογία στον 1ο όμιλο

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη» οι δυο προπονητές των ομάδων έκαναν της ακόλουθες δηλώσεις.

Παύλος Δερμιτζάκης(προπονητής ΑΟΚ): « Εύχομαι το υψηλό στόχο που έχουμε βάλει φέτος στην ομάδα μας να τον πετύχουμε.  Πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύουμε όλοι με πολύ αγάπη και σύνεση. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων. Προσπαθήσανε να μπούνε σε ρυθμούς σχεδόν μετά από ένα μήνα.  Συν τις καιρικές συνθήκες που δε βοηθήσανε σε κανέναν τις δυο τελευταίες ομάδες.   Εμείς είχαμε προγραμματίσει να λείπουν κάποιοι παίκτες με κάρτες στο ματς με την Ασπίδα  που χωρίς να την υποτιμήσω θα ήταν ένα παιχνίδι ίσως με μικρότερο βαθμό δυσκολίας.   Υπήρχε ένα ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα.  Τα αποτελέσματα και οι νίκες για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι μονόδρομος. Πετύχαμε μια νίκη που είναι   η 8η συνεχόμενη.  Θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε αυτό το σερί στη συνέχεια για να είμαστε στο στόχο που έχουμε βάλει. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία.  Εχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά.  Επάνω σε αυτό το πλάνο προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο Α` μέρος ήμασταν καλοί, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε τέσσερεις ευκαιρίες. Γνωρίζαμε στο β` μέρος ότι θα δεχτούμε πίεση από τον αντίπαλο που τον βοήθησαν πολύ οι αλλαγές που έγιναν. Εμείς ήμασταν σε δίλλημα αν έπρεπε να ενισχύσουμε την επιθετική μας γραμμή η την αμυντική.  Πήραμε μια απόφαση να προσθέσουμε παίκτες στη μεσαία και  αμυντική ζώνη.  Είχε την κατοχή της μπάλας ο αντίπαλος και έκανε μια μεγάλη φάση στο 55`. Πήραμε αυτά τα ρίσκα που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.  Είναι ένα τακτικό κομμάτι για να μπορέσουμε να προφυλάξουμε αυτό το ρευστό 1-0 με αποτέλεσμα να μην  έχουμε την κατοχή της μπάλας. Δεν αρέσει στον κόσμο να μην κάνουμε επικίνδυνες καταστάσεις, ούτε βέβαια σε μένα, ούτε στην ομάδα.

Καμία φορά παίρνεις τα ρίσκα σου και στο τέλος κάνεις ταμείο.  Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη.  Τη νίκη την αφιερώνουμε όλοι μας στο φίλο μας τον Θανασάκη τον Μιγγίρη που όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει και δίνει τα μέγιστα μέσα από τη ψυχή του για την ομάδα.  Θέλουμε να είναι σύντομα κοντά μας»

Παύλος Δημητρίου(προπονητής Απόλλωνα Παραλιμνίου): «  Πριν το παιχνίδι είχα ένα ερωτηματικό το πώς θα δω την ομάδα μου γιατί υπολειτουργούσαμε λόγω αδειών καιτης χιονόπτωσης.  Είχαμε λίγες επαφές με τη μπάλα. Πιστεύω ότι για τα δεδομένα και ειδικά στο β` μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στην Καβάλα που για μένα είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα.  Καταφέραμε να ζορίσουμε την Καβάλα. Είχε καλές στιγμές το παιχνίδι. Το γήπεδο δεν ήταν εύκολο για τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν καλά πατήματα αφού γλιστρούσε.   Στο Α` μέρος  η Καβάλα ήταν καλύτερη από μας, δημιούργησε κάποιες φάσεις και πέτυχε ένα γκολ.  Στο β` μέρος βελτιωθήκαμε εμείς. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε και είχαμε μια δυο περιπτώσεις να κάνουμε το 1-1. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Κερδίζει αυτός που σκοράρει. Κρατάμε την καλή απόδοση του β` μέρους απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πάμε στα επόμενα παιχνίδια με άλλη φιλοσοφία για να πετύχουμε το στόχο μας που φέτος είναι μια καλή πορεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, ειδικά στο β` μέρος. Συγχαίρω την Καβάλα και τον Παύλο για τη νίκη. Εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσει η Καβάλα την άνοδο»

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού: 1-2 (11′ Καραγκιόζης Γ. / 1′ Μουδούρογλου, 63′ Παυλίδης)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης: 0-3 (15′, 58′ πεν. Χαριτίδης, 90+3′ Χαλπέτης)

Γήπεδο Φ. Κοσμάς: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου: 1-2 (78′ Γεωργαντζόπουλος / 32′ Ζωσιμίδης, 64′ Σαρηγιαννίδης)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου: 2-2 (74′ Ζάγγουλος πεν., 86′ Κρασσιούνας / 32 Τσιντσάρης, 65′ Αβράμης)

Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη: ΑΟ Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-0 (45′ Γιατσίνοβιτς)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς: 1-0 (35′ Μκρτσιάν, 63′ Μελισσόπουλος Α.)

Α.Ε. Καλαμπακίου  – Πανσερραϊκός (αναβλήθηκε)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(Στις 4 πρώτες θέσεις οι ομάδες του νομού μας)

  1. Νέστος Χρυσούπολης 33 (28-8)

——————————————-

  1. Α.Ο.Καβάλα 32 (27-3)

——————————————-

  1. Αετός Ορφανού 25 (22-13)
  2. Άρης Αβάτου 22 (15-9)
  3. Κεραυνός Πέρνης 22 (14-7)
  4. Ορφέας Ξάνθης 20 (19-17)
  5. Πανσερραϊκός  19 (21-13)*
  6. Αλέξανδρος Κιλκίς 17 (13-9)
  7. Απόλλων Παραλιμνίου 17 (10-11)

——————————————-

  1. Ασπίδα Ξάνθης 10 (9-30)
  2. Εθνικός Αλεξ/πολης 9 (10-24)
  3. ΑΕ Καλαμπακίου 8 (5-16)*
  4. Εθνικός Σιδηροκάστρου 9 (6-25)
  5. ΠΑΟΚ Κοσμίου 8 (10-25)

*Α.Ε. Καλαμπακίου και Πανσερραϊκός έχουν ένα ματς λιγότερο.

 

Διαβάστε επίσης