• 10 Μαΐου 2024,

Το τρίτο ημίχρονο στο ΑΟΚ- Κόσμιο με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Αϊβάζη

 Το τρίτο ημίχρονο στο ΑΟΚ- Κόσμιο με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Αϊβάζη

Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και το 7-0, οι δυο προπονητές των ομάδων, Παύλος Δερμιτζάκης και Σάββας Αϊβάζης έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Παύλος Δερμιτζάκης(προπονητής ΑΟΚ): «  Η ομάδα αν θέλει να είναι μέσα στους στόχους πρέπει να έχει το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και σήμερα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Ο ΠΑΟ Κοσμίου μας έβαλε προβληματισμούς και στα δύο ημίχρονα. Ημίχρονο με ημίχρονο είχε διαφορετική τακτική. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και με τις οδηγίες που δώσαμε από τον πάγκο μπορέσαμε και λύσαμε τα προβλήματα που πήγε να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος. Μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ για να έχουμε ψυχολογία, κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και πολλά γκολ. Είχαμε πολύ εικόνα γενικά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα εκτός από ένα δεκάλεπτο στο Β` μέρος. Εύχομαι γιατί πραγματικά το πιστεύω να είμαστε  εμείς  που θα πετύχουμε ένα στόχο που όλοι το υποστηρίζουμε με πάρα πολύ αγάπη.  Εύχομαι τα καλύτερα για το φίλο μου το Σάββα που προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες να παράγει έργο. Εμείς πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Με 6 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να πετύχουμε 7 γκολ. Βγάλαμε πολύ καλούς συνδυασμούς.

Είμαστε μια ομάδα που όταν είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Αν  είμαστε σε μια κακή στιγμή μπορεί να έχουμε απώλειες.  Υπάρχουν 6 παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας συνεχόμενα. Πολύ καλή ομάδα από τις καλύτερες ομάδες είναι και ο Αετός Οφρυνίου. Δεν είναι όμως σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τον Πανσερραϊκό, ούτε το Παραλίμνιο, ούτε τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Αρης Αβάτου είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως και ο Κεραυνός Πέρνης.  Θεωρώ ότι είναι ομάδες που μπορούν να πάνε και να κερδίζουν άλλους αντιπάλους.  Πιστεύω ότι ο Νέστος μπορεί να έχει απώλειες γιατί με αυτούς που αγωνίζεται είναι πολύ καλές ομάδες όπως είχαμε και εμείς απώλειες.  Μπορεί να μην είναι στο στόχο του πρωταθλητισμού που είναι ανάμεσα στην Καβάλα και στο Νέστο αλλά είναι ομάδες που πρεσβεύουν κάτι.  Είναι ομάδες που ανεξαρτήτως έδρας θέλουν να κερδίσουν. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και άλλες απώλειες  μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και παιχνίδι με παιχνίδι να πάμε μέχρι το τέλος όπως πρέπει και επιβάλλεται βάση ονόματος  και χαρακτηριστικών της ομάδας μας. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε».

 

Σάββας Αϊβάζης(προπονητής ΠΑΟΚ Κοσμίου): « Ευχαριστούμε την Καβάλα για την άψογη φιλοξενία. Ήρθαμε να παλέψουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Το λέω αυτό για τον τρόπο που αγωνίζεται. Μπορεί να φαίνεται ότι ο Νέστος είναι πρώτος αλλά στα σημεία και στον τρόπο ανάπτυξης η Καβάλα είναι μια κλάση παραπάνω απ` όλους μας.  Από μερικούς από 2 και 3 κλάσεις. Στο Α` μέρος όλοι μας… καθίσαμε σε κάποιες ταβέρνες που είναι γύρω από το γήπεδο. Ασχοληθήκαμε με κάτι διαφορετικό.  Σίγουρα όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και δέχεσαι γρήγορο γκολ η ψυχολογία πέφτει πάρα πολύ.  Στο Β` μέρος προσπαθήσαμε κάπως καλύτερα να σταθούμε. Χάσαμε δυο ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο και τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν ότι σε μια φάση η μπάλα πέρασε τη γραμμή.  Φυσιολογικά ήρθε αυτό το μεγάλο σκορ. Κρίμα για τα παιδιά. Δεν είναι η ομάδα αυτό που είδατε σήμερα. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Μερικά αποτελέσματα μας αδικούν. Δεν μιλάω για να καλυφθώ.  Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ τον Παύλο Δερμιτζάκη που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που πέρασε από την ομάδα του Πανθρακικού. Η Καβάλα με αυτό που είδαμε σήμερα δεν αξίζει να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες»

 

Διαβάστε επίσης