• 24 Απριλίου 2024,

Το τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι του Οφρυνίου με δηλώσεις Προβατίδη – Κετσιεμενίδη   

 Το τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι του Οφρυνίου με δηλώσεις Προβατίδη – Κετσιεμενίδη   

Παύλος Προβατίδης στους 93,7: « Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Δηλώσεις για την ήττα της ομάδας του με τον Νέστο Χρυσούπολης, έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Παύλος Προβατίδης. Υποστήριξε ότι βάση της εικόνας του αγώνα ο Αετός άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Που κρίθηκε το ντέρμπι με το Νέστο;

Απάντηση: Ήταν ένα παιχνίδι με δυο πολύ καλές ομάδες. Ο πρώτος της βαθμολογίας με τον τέταρτο. Θεωρώ ότι η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.  Χάσαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες μας έκανε το γκολ. Εμείς στη συνέχεια προσπαθήσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε, γίναμε πιο επιθετικοί με αποτέλεσμα ο Νέστος στο τέλος του αγώνα να χάσει ευκαιρίες όταν είχαμε βγει όλοι μπροστά. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου.  Την αδικεί κατάφορα. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι, αυτή ήταν ο Αετός.

Ερώτηση: Έλλειψη αποτελεσματικότητας;

Απάντηση: Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα τελειώματα μας. Δεν είχαμε καθαρή σκέψη. Από τις 4-5 ευκαιρίες που κάναμε νομίζω ότι με την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου, τις 2 έπρεπε να τις είχαν τελειώσει.

Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Όλη η αμυντική μας λειτουργία ήταν τέλεια. Δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο καθόλου εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο που βγήκαμε όλοι μπροστά να ισοφαρίσουμε. Εκεί ο Νέστος έχασε δυο τετ α τετ. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εμείς ήμασταν η πιο επιθετική ομάδα και παράλληλα με την πολύ καλή αμυντικής μας λειτουργία. Βγαίναμε πολύ σωστά στην πλάτη του αντιπάλου, απλά έλειψε σε αυτό το παιχνίδι η αποτελεσματικότητα. Ο Νέστος είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε άστρο.

Ερώτηση: Ικανοποιημένος ο Παύλος Προβατίδης από την εικόνα της ομάδας του.

Απάντηση: Ο Αετός στα δυο τελευταία παιχνίδια παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.  Με τον Ορφέα Ξάνθης και με το Νέστο παίξαμε πολύ καλά αλλά και στα δυο παιχνίδια δεν βάλαμε γκολ.

Ερώτηση: Η συνέχεια για τον Αετό Οφρυνίου;

Απάντηση:  Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στο τέλος του Α` γύρου. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε κάποιους βαθμούς προκειμένου να μείνουμε ψηλά στα βαθμολογία όπως είμαστε τώρα.


 Κυριάκος Κετσιεμενίδης  στους 93,7: « Μεγάλη αξία η νίκη μας με Αετό, χωρίς άγχος με Πανσερραϊκό»

Δηλώσεις για τη νίκη του Νέστου στην έδρα του Αετού Οφρυνίου έκανε ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή που μας έρχεται.

  

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο δυσκολεύτηκε να φτάσει ο Νέστος στη νίκη;

Απάντηση: Όταν παίζεις σε μια έδρα όπως είναι αυτή του Αετού Οφρυνίου είναι λογικά τα παιχνίδια να είναι πολύ δύσκολα και οι νίκες να έχουνε μεγάλη αξία. Ο Αετός εδώ και 3 χρόνια έχει δώσει το στίγμα του στην κατηγορία και κινείται πάντα σε υψηλές θέσεις. Είναι μια ομάδα που φοβίζει όλες τις υπόλοιπες.

Εμείς είχαμε συγκέντρωση για να μπορέσουμε να περάσουμε από την έδρα του Αετού. Ξέραμε από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουμε, δηλαδή ένα παιχνίδι που θα πάει στη δύναμη και στην ένταση αλλά και στις προσωπικές μονομαχίες. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζουνε αυτοί που βγαίνουν νικητές στις προσωπικές μονομαχίες. Για μας είχε αίσιο τέλος. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν και πάλι την προσωπικότητα τους και τη θέληση για το αποτέλεσμα. Το μυαλό τους είναι μόνο στο τρίποντο.

Γνωρίζαμε για τον Αετό ότι αυτή τη στιγμή έχει χάσει ένα μέρος από την ενέργεια του λόγω και τον αγώνων κυπέλλου που έδωσε και τα πήγε πολύ καλά. Είναι μια ομάδα που εμένα μου άρεσε πολύ, ειδικά μετά το γκολ που δέχτηκε έπαιξε πολύ ορθό ποδόσφαιρο. Πριν προσπαθούσανε λίγο ανορθόδοξα να φτάσουν στην εστία μας. Έχει προσωπικότητα σαν ομάδα και φάνηκε η δουλειά του Παύλου Προβατίδη.

Έχει δώσει το δικό του στίγμα στον Αετό ενώ πέρσι και πρόπερσι υπήρχε κάποια ένταση στο γήπεδο. Οι προπονητές παίζουνε μεγάλο ρόλο στην αντιμετώπιση μια ομάδας μετά από μια ήττα η από μια νίκη. Ο Παύλος έχει δώσει σπουδαία προσωπικότητα στην ομάδα, κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμείς πήραμε το τρίποντο, έχουμε διάρκεια αυτό δείχνει και τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που είναι ένας τελικός.

Ερώτηση: Τελικός με Πανσερραϊκό ενώ έχει πολύ δρόμο ακόμη;

Απάντηση:  Κοιτάξτε εμείς δε θα έχουμε το άγχος. Ο Πανσερραϊκός έχει το άγχος και την πίεση. Αυτός καίγεται για τους 3 βαθμούς της νίκης. Εμείς και να χάσουμε πάλι πρώτοι θα είμαστε.  Είναι ένας τελικός, ο πρώτος με το δεύτερο. Ευελπιστώ ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θα προσεγγίσουμε εμείς όπως τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό είναι το σωστό.

Ερώτηση: Θα υπάρχουν κάποιες επιστροφές βασικών παικτών;

Απάντηση: Ο Λίτσκας βοήθησε ανέτοιμος αλλά πάλι βοήθησε πάρα πολύ. Έλειπαν ο Αρετάς, ο Κοβάτσης, ο Γεωργιάδης. Θα μπουν όλοι από Δευτέρα και θα τους έχουμε μαζί μας. Δε ρίσκαρα να τους χρησιμοποιήσω με τον Αετό για να μην χαλάσω την αποθεραπεία τους. Είναι παιδιά που μας λείπουν, τώρα όμως θα είναι πιο συγκεντρωμένοι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης