Το ξαφνικό μπουρίνι έκανε την ζημιά (4 τραυματίες ) – Προσοχή στα αστραπόβροντα !Αυτό πάλι που έγινε προχθές στην Ακρόπολη δεν έχει προηγούμενο.

Το ξαφνικό μπουρίνι έφερε αστραπόβροντα και το ένα απο αυτά έπεσε στην Ακρόπολη τραυματίζοντας 4 ανθρώπους.

Ο κε­ραυ­νός ή­ταν τό­σο ι­σχυ­ρός που διέ­λυ­σε το α­λε­ξι­κέ­ραυ­νο και το κου­βού­κλιο, ό­πως εί­πε ο πρό­ε­δρος της Πα­νελ­λή­νιας Ε­νω­σης Υ­παλ­λή­λων Φύ­λα­ξης Αρ­χαιο­τή­των.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες α­πό την ε­κτό­νω­ση του η­λε­κτρι­κού φορ­τί­ου έ­σπα­σαν τζά­μια και χα­λί­κια στον χώ­ρο του εκ­δο­τη­ρί­ου τα ο­ποί­α έ­πε­σαν ε­πά­νω στους αν­θρώ­πους και τους τραυ­μά­τι­σαν.

Αυτό είναι που λέμε “από εκεί που δεν το περιμένεις”.

Οι άνθρωποι ανεβήκαν βόλτα στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ και κατέβηκαν με το ΕΚΑΒ.

Πάλι καλά που δεν είχαμε χειρότερα παρά μόνο τραυματισμούς.

Θα μπορούσε αυτός ο κεραυνός να πέσει στην κυριολεξία στα κεφάλια αυτών των ανθρώπων και οχι δίπλα τους όπως συνέβη.

Σε αυτή την περίπτωση θα γινόταν όλοι τηγανίτες !

 

Οι Γάλλοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά την ανακατασκευή της Παναγίας των Παρισίων και για τον λόγο αυτό ο Γάλλος πρόεδρος χθες κιόλας ανακοίνωσε τον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό προκειμένου να αρχίσουν να έρχονται οι προσφορές και σχεδόν άμεσα να ξεκινήσει το έργο.

Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο.

Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος της Γαλλίας , είς βάρος της ψυχολογίας των Γάλλων και κυρίως του τουρισμού της χώρας που με αυτή την καταστροφή είναι αλήθεια οτι δέχτηκε ένα σοβαρό πλήγμα.

Για τον λόγο αυτό και το κράτος έχει πατήσει γκάζει προκειμένου όλα να γίνουν γρήγορα.

 

‘Οπως είχαμε προβλέψει και εμείς μέσα απο αυτήν την σελίδα ο Δήμος φαίνεται οτι θα επιλέξει τελικά πιο ρεαλιστικές και εφκτές λύσεις για την πεσμένη γέφυρα βάζοντας σε ισχύ ένα πλάνο που μπορεί στα λόγια να ήταν b αλλά όλοι γνωρίζαμε οτι γρήγορα θα γινόταν a.

Σύμφωνα με αυτό οι μηχανικοί του Δήμου  θα ψάξουν να βρούνε λύσεις στο κομμάτι του δρόμου που υπάρχει σήμερα μπροστά απο το πρώην Νοσοκομείο εγκαταλείποντας ,ευχόμαστε όχι οριστικά ,την προσπάθεια της αντικατάστασης ή της ανακατασκευής της πεσμένης γέφυρας.

Στην λύση που έχει καταλήξει ο Δήμος υπάρχουν και κάποιες παρεμβάσεις στο προαύλιο χώρου  του πρώην Νοσοκομείου και στο μεγάλο εκείνο ντουβάρι που υπάρχει κατά μήκος του δρόμου.

 

Ξεκίνησαν κανονικά τα δρομολόγια του δελφινιού με το πρώτο να γίνεται το πρωί της Πέμπτης ακριβώς στις 07:00.

Άντε να πάνε όλα καλά και να βοηθήσει το δελφίνι όλους αυτούς που είτε ταξιδεύουν προς Θάσο είτε έρχονται από το νησί  στην Καβάλα και θέλουν να επιστρέψουν γρήγορα πίσω.

Σίγουρα τα δρομολόγια του δελφινιού θα βοηθήσουν αρκετούς υπαλλήλους που ζούνε στην Καβάλα αλλά εργάζονται στην Θάσο.

Θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και να διατηρήσουμε αν είναι δυνατόν και τον χειμώνα αυτή την δεύτερη επιλογή όσο αφορά τα ταξίδια μας προς την Θάσο.

Ένα δελφίνι σε μία τέτοια γραμμή είναι απαραίτητη.

 

Καλή σας ημέρα και καλό υπόλοιπο εβδομάδας αν και από σήμερα Παρασκευή έρχονται τα καλύτερα.

Ακολουθεί το Σαββατοκύτιαρο για το οποίο το μόνο που ευχόμαστε είναι να είναι καλός ο καιρός γιατί με ένα ήλιο να σαν ΑΝΑΝΑ αλλάζει ο χάρτης.

Οτι καιρός και να μας κάνει το Σαββατοκύριακο εσείς να το περάσετε όμορφα και όμως το έχετε προγραμματίσει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker