• 17 Μαΐου 2024,

Τον Φεβρουάριο οι πρώτες ανακοινώσεις για το επόμενο Cosmopolis

 Τον Φεβρουάριο οι πρώτες ανακοινώσεις για το επόμενο Cosmopolis

Μετά από σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημωφέλειας κ. Τάκη Αγγελίδη προέκυψαν ειδήσεις περί των επόμενων δημοτικών εκδηλώσεων και ειδικότερα του Cosmopolis.

Ο κ. Αγγελίδης είπε:

«Η Δημωφέλεια στο πλαίσιο του νέου και πιο σφιχτού της προϋπολογισμού, σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, θα συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που κορυφώνονται την Κ. Δευτέρα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί σύντομα. Όσον αφορά τις δράσεις του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας (με το Δήμο Καβάλας και άλλους φορείς), θα χρηματοδοτήσει το σχολικό πρωτάθλημα και το Καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά. Τέλος συνεχίζονται πυρετωδώς παρά τον περιορισμένο χρόνο οι εργασίες για το φεστιβάλ Cosmopolis. Η οργάνωση έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 90%. Το φεστιβάλ θα απλωθεί περισσότερο και σε άλλα σημεία της πόλης. Θα επιμηκύνει τη διάρκεια του. Πολύ σύντομα θα δοθεί συνέντευξη τύπου με περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες».

Σε παλαιότερες του δηλώσεις ο κ. Αγγελίδης είχε αναφερθεί στην ανάγκη εξεύρεσης χορηγών, προσπάθεια που ξεκίνησε αλλά όπως έχει τονίσει δεν υπάρχει χρόνος ώστε αυτή να αποδώσει άμεσα. Το επόμενο Cosmopolis προετοιμάζεται από τον κ. Άλκη Ζοπόγλου, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσει όσα χαρακτηρίζουν το φεστιβάλ και επαναλαμβάνονται αλλά κι αυτά που το αλλάζουν και το επηρεάζουν θετικά. Οι βασικές ημερομηνίες του Cosmopolis αφορούν τον προσεχή Ιούλιο (όπως επίσης τη συνοικία της Παναγίας). Κάποιες εκδηλώσεις θα γίνουν πριν και ίσως μετά το φεστιβάλ, θα είναι μάλιστα ενταγμένες σε αυτό.

Διαβάστε επίσης