Τοπικά πρωταθλήματα – Αποτελέσματα- βαθμολογίες

 Τοπικά πρωταθλήματα –  Αποτελέσματα- βαθμολογίες

Σουπερ Λιγκ ΕΠΣΚ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ μέσα στη Χρυσούπολη με 2-0 ενώ επίσης ο Κεραυνός Κρηνίδων το απόγευμα του Σαββάτου έδειξε ένα σπουδαίο πρόσωπο μέσα στο Μελισσοκομείο κερδίζοντας με 4-1 την ΑΕ Πιερέων.

Χθες Κυριακή οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους. Ο Βύρων με 2 γκολ του Αντωνιάδη και 1 του Μπαταλίδη επικράτησε 3-0 στην έδρα του, με τους Αντιφιλίππους.

2η αγωνιστική

ΑΕ Πιερέων- Κεραυνός Κρηνίδων 1-4

Νέστος Χρυσούπολης- ΑΕΚ 0-2

Βύρων- Μ. Α Αντιφιλίππων 3-0

Βρασίδας Νέας Περάμου- Κεραμωτή 3-0

Δόξα Θεολόγου- Θράκη Γραβούνας 1-0

Βαθμολογία

ΑΕΚ 6, Δόξα Θεολόγου 4, Βρασίδας 4, Νέστος 3, Βύρων 3, ΑΕ Πιερέων 3, Κεραμωτή 3, Κρηνίδες 3, Γραβούνα 0, Μ. Α Αντιφιλίππων 0,

*Α` κατηγορία- 1ος όμιλος

Ο Κεραυνός Πέρνης πέτυχε το 2 στα 2 με τη νίκη, μέσα στους Μυρμιδόνες. Είναι μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Παναγία επικράτησε στο ντέρμπι της Θάσου με αντίπαλο τον Αρη Πρίνου.

2η αγωνιστική

Μυρμιδόνες- Κεραυνός Πέρνης 1-3

Αίας Παναγίας- Αρης Πρίνου 4-2

Χελιδόνια- Θεαγένης 2-2

Απόλλων Χρυσοχωρίου- Ατρόμητος Χαλκερού 2-1

Αναγέννηση Λιμεναρίων- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης 2-0

Βαθμολογία

Πέρνη 6, Θεαγένης 4, Παναγία 4, Λιμενάρια 4, Χρυσοχώρι 3, Χελιδόνια 2, Πρίνος 1, Μυρμιδόνες 1, Καρβάλη 1,Χαλκερό 0, Χρυσοχώρι.

*Α` κατηγορίας- 2ος όμιλος

Ο Ηρακλής Καβάλας και ο Αρης Ζυγού διπλασίασαν τις νίκες τους το απόγευμα του Σαββάτου. Συναρπαστικά παιχνίδια σε Ορφάνι και Νικήσιανη. Μόνο η Δόξα Λυδίας χωρίς βαθμό η βαθμούς, μετά από 2 αγώνες.

2η αγωνιστική

Αετός- Ορφανού- Ολυμπιακός Καβάλας 4-3

Παγγαίο- Ηρακλής Μυρτοφύτου 3-3

Ατρόμητος Ακροβουνίου- Ασπίδα Πολυστύλου 2-3

Δόξα Λυδίας- Αρης Ζυγού 0-1

Ηρακλής Καβάλας – Κεραυνός Ελευθερών 2-0

Βαθμολογία: Ηρακλής 6, Αρης Ζυγού 6, Μυρτόφυτο 4, Ολυμπιακός Καβάλας 3, Αετός Ορφανού 3, Πολύστυλο 3, Ελευθερές 1, Ακροβούνι 1, Παγγαίο 1, Λυδία 0.

*Β` κατηγορία- 1ος όμιλος

Μεγάλα σκορ σε δυο γήπεδα. 10 γκολ σημειώθηκαν στο Ποσειδώνας- Ποντολίβαδο και 8 γκολ στο Γέροντας- Καλλιράχη. Στα δυο αυτά παιχνίδια, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Τέσσερεις ομάδες διπλασίασαν τις νίκες τους.

2η αγωνιστική

Φίλιπποι Καβάλας- Αρης Κεχροκάμπου 3-4

ΑΟ Ποταμιάς- Εθνικός Νέας Καρυάς 1-4

Ποσειδώνας- Ποντιακός Ποντολιβάδου 8-2

Φάρος Μαριών- ΠΑΟΚ 2-1

Μαίανδρος Γέροντα- Κεραυνός Καλλιράχης 7-1

Βαθμολογία

Καρυά 6, Κεχρόκαμπος 6, Ποσειδώνας 6, Γέροντας 6, ΠΑΟΚ 3, Φάρος 3, Ποταμιά 0, Καλλιράχη 0, Ποντιακός 0, Φίλιπποι Καβάλας 0.

Ο 2ος όμιλος της Β` κατηγορίας είχε ρεπό.

*Γ` κατηγορία- 1η αγωνιστική

Ξεκίνημα με αρκετά γκολ και ομάδες που επανήλθαν στο τοπικό.

Φρίξος Ελευθερούπολης- Αρης Πηγών 1-3

Αετός Ερατεινού- Ελπίδα Κρυονερίου 0-1

Φρίξος Πλατανοτόπου- Πανιώνιος Ξεριάς 3-1

Παράδεισος- Λύκοι 2-0

Ατρόμητος Λεκάνης- Αστέρας Φωλιάς 3-0

*Με σφραγίδα Πολιανίδη 2-0 ο Ηρακλής τον Κεραυνό Ελευθερών

Ο Σίμος Πολιανίδης πέτυχε 2 γκολ στις αρχές του Β` μέρους και ο Ηρακλής πήρε τους 3 βαθμούς απέναντι στον Κεραυνό Ελευθερών, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Βερούλειο».

Η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Κεραυνός μετά το 60` έχασε μερικές καλές ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος ο Πτηνόπουλος στο 17` με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 34` ο Πολιανίδης δε βρήκε στόχο. Στο 48`μετά από πάσα του Αγγελίδη, ο Πολιανίδης με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 51` ο Πολιανίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0. Η σύνθεση των γηπεδούχων.

Κουνατίδης, Καραγιαννίδης, Λεβέντης, Γλάνος, Μπότσι, Παπαζούδης 46` Ρουμελιώτης, Δεληορίδης 60` Μπρατσιάνι, Ποτηρένιας, Πτηνόπουλος 73` Καραολάνης, Πολιανίδης, Αγγελίδης.

*Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 2-0, μέσα στη Χρυσούπολη

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στο γήπεδο του Νέστου και η νίκη της κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και αυτή τη φορά, απογοήτευσαν.

Ο Συράκης με πλασέ έκανε το 0-1 στο 43` ενώ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά σφράγισε τη νίκη της Καβαλιώτικης ομάδας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Αϊβαζίδης, Μπουντακίδης, Κωνσταντινίδης 74` Εμμανουηλίδης, Αϊβάζογλου, Παυλακάκης, Γαμβρέλης, Δεσύλας, Νάνος, Κότσι 60` Καλτσάς, Κοντοτόλης, Ντενίζ.

ΑΕΚ: Κωνσταντάκος, Αντωνάκης Τομπούλης, Μπλέτσας, Γεωργούλιας, Ισα, Λευθέρης 75` Χρηστάκης, Συράκης 88` Μπάζε, Ιωαννίδης, Αγγελίδης, Παχατουρίδης 70` Ευαγγέλου.

*Ο Αρης Πηγών με το δεξί και 3-1 τον Φρίξο

Οι δυο ομάδες επανήλθαν φέτος στο τοπικό.

Ο Φρίξος με πολλά νέα παιδιά το πάλεψε όσο μπορούσε. Μάλιστα προηγήθηκε μέχρι το 78`. Στο 53` όμως έμεινε με 10 παίκτες και πολλά κρίθηκαν σε εκείνο το σημείο για τους γηπεδούχους. Ο Αρης Πηγών με αντεπίθεση διαρκείας και με έμπειρους παίκτες, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

Το παιχνίδι παρουσίασε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Φρίξος ξεκίνησε καλύτερα και αιφνιδίασε τον Αρη με γκολ του Φύσαρη στο 10` με κεφαλιά από φάουλ του Κατενίζογλου.

Πριν στο 5` ο Φύσαρης από κοντά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 19` έχασε ευκαιρία ο Βακιρτζής όταν πλάσαρε για να σώσει ο Ελευθερόπουλος.

Στο 20` δε βρήκε στόχο ο Φύσαρης, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν τα κατάφερε στο 40`.

Στο 41` ο Πάνος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσιώνη.

Στο 50` ο Δημήτρης Λιάπης αστόχησε από πολύ κοντά. Στο 52` αποβλήθηκε με 2η κίτρινη(κόκκινη) ο Δημητριάδης Δ.

Στο 78` ο Πάνος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 83` με σουτ από κοντά ο Κύρκος έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2 και το 1-3 έγινε στις καθυστερήσεις με ατομική προσπάθεια και σουτ του Δημήτρη Λιάπη. Εν ολίγοις μέτρησε η εμπειρία των παικτών του Αρη ενώ τα νέα παιδιά του Φρίξου πήγαν αρκετά καλά στο πρώτο μέρος αλλά ήταν λογικό να κουραστούν μόλις έμειναν με 10 παίκτες.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Φρίξος: Τσιώνης, Πατέρας, Μοσχόπουλος 70` Καρατζόπουλος, Εργκενιάν, Κατενίζογλου, Κορωνιός, Δημητριάδης Δ, Βογιατζής 80` Δημητριάδης Ι, Βακιρτζής, Φύσαρης, Κωστόπουλος 60` Δημητριάδης Α.

Αρης Πηγών: Ελευθερόπουλος, Ζαχαρίας, Καραμπελίδης, Σιδεράς, Κύρκος, Καράκιζλης, Κουτρουλός, Γιαντσελίδης 65` Δρόσος, Πάνος, Λεπίδας 90` Αλιβάνης, Κομνηνός 46` Δ. Λιάπης.

 

Διαβάστε επίσης