• 20 Απριλίου 2024,

Τοποθέτηση ΣΦΑΟΚ στους 93,7 – Οι μεταγραφές ξεκινάνε με Ψάλτη και Λυμπεράκη

 Τοποθέτηση ΣΦΑΟΚ στους 93,7 – Οι μεταγραφές ξεκινάνε με Ψάλτη και Λυμπεράκη

Οι μεταγραφές του ΑΟΚ φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν με την απόκτηση του Θεοχάρη Ψάλτη ενώ σειρά μετά παίρνει το θέμα του Οδυσσέα Λυμπεράκη που απομένει μια συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αυτό ίσως γίνει τα επόμενα 24ωρα και ενώ υπάρχει η καλή θέληση να συνεχίσει ο Λυμπεράκης στον ΑΟΚ.  Από εκεί και πέρα θα οριστικοποιηθούν κάποιες παραμονές παικτών από το ρόστερ της σεζόν που πέρασε.

*Συνάντηση τη Δευτέρα με τους αθλητικογράφους

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη προγραμματίζει τη Δευτέρα που έρχεται συνάντηση  στο  Aparto Bistro Cafe  με τους αθλητικογράφους της πόλης.  Είναι μια συνάντηση που θα γίνει προκειμένου να ειπωθούν κάποια πράγματα για τη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές σε καθημερινή βάση.

  *Ο ΣΦΑΟΚ στους 93,7

Χθες το πρωί φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Γιάννη Καραμάνη στους 93,7.  Ηταν επικεφαλής αντιπροσωπίας του ΣΦΑΟΚ που βρέθηκε στο ραδιόφωνο της Πρωινής.  Αναλυτικά τόνισε όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΦΑΟΚ: « Εμείς θέλουμε να κάνουμε τις ενστάσεις μας για πράγματα που ειπώθηκαν στο ραδιόφωνο της Πρωινής αλλά και για κάποιες άλλες ανακοινώσεις.   Να πούμε πρώτα απ` όλα, ότι πίσω από τις ανακοινώσεις του συνδέσμου δεν κρύβεται κανένας.  Γράφουμε ομόφωνα όλοι και βγαίνουν προς τα έξω. Είναι οι αγωνίες μας, θέλουμε να ξέρουμε για την τύχη της αγαπημένης μας ομάδας. Εμείς ζούμε γι` αυτό, είναι το χόμπι μας, είναι το πάθος μας. Δε τα βάζουμε με κανέναν. Δεν έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Ούτε με τους χορηγούς που τόσα χρόνια βοηθούσαν την ομάδα. Εμείς έχουμε την αγωνία και την τρέλα, ένα η και δυο κλικ παραπάνω από τους άλλους, γιατί είμαστε οπαδοί και επίσης είμαστε πολύ κοντά σε αυτή την ομάδα. Σε καθημερινή βάση, στους εκτός έδρας αγώνες με χιόνια και με βροχές, τρώγοντας αμέτρητα χιλιόμετρα. Εχουμε την άποψη μας. Η άποψη μας είναι ότι θα πρέπει να γίνει το κάτι παραπάνω από τον Ερασιτέχνη. Να χτυπήσει πόρτες και όχι να περιμένει να του χτυπήσουν την πόρτα. Να βρει κάτι παραπάνω, να ξεφύγει η ομάδα από αυτή τη μίζερη κατηγορία.  Ο ίδιος ο Ερασιτέχνης ξέρει ότι δε μπορεί να τρέξει την ομάδα όπως θέλει η πόλη.  Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα επί προσωπικού με τα παιδιά που στελεχώνουν τον Ερασιτέχνη. Ηρθε νωρίς η ανακοίνωση μας για να προλάβει κάποια πράγματα. Μη τα ξαναδούμε στις κερκίδες στο «Ανθή Καραγιάννη».  Κάνουμε και εμείς τις κινήσεις μας. Δε καθόμαστε στο σύνδεσμο, δεν έχουμε τι να κάνουμε και βγάζουμε ανακοινώσεις.  Ο σύνδεσμος είναι της πόλης, δεν είναι του Γιάννη, του Γιώργου, του Κώστα.  Ο σύνδεσμος ανήκει στην ομάδα. Η ομάδα δημιούργησε το σύνδεσμο το 1981.  Καλό είναι να συγκεντρωθούν όλες οι αθλητικές δυνάμεις της πόλης και οι οικονομικές. Να βρούμε μια άκρη για να μην τρώμε χαστούκια. Φτάνει πια, είναι η τέταρτη χρονιά.  ο Σύνδεσμος είναι στη διάθεση του καθένα, να καθίσουμε να πούμε πέντε πράγματα. Είμαστε οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουμε αν δούμε κάτι σωστό. Τα μαύρα πανό δεν ήταν για τους ανθρώπους της περσινής διοικούσας. Αυτά τα πανό είναι εδώ και 20 χρόνια. Υπάρχουν για να υπενθυμίζουνε ότι το πράγμα δεν πάει καλά. Δεν απευθύνονται ειδικά σε κάποια πρόσωπα».

 

Διαβάστε επίσης