Τουλάχιστον ο πεζόδρομος πριν τα Χριστούγεννα

 Τουλάχιστον ο πεζόδρομος πριν τα Χριστούγεννα

Μετά την πολυδιάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος προσπαθεί να καλοπιάσει τους βουλευτές που του έχουν απομείνει και τους κάνει τραπεζώματα.

Θέλει να αλλάξει το κλίμα και να διώξει την εσωστρέφεια.

Την άλλη εβδομάδα θα τους βάλει λέει όλους  σε ένα βανάκι και θα τους πάει στα Jumbo  για εορταστικές αγορές.

 

Μπράβο στον Σούνακ.

Κανονικά η Ελληνική Κυβέρνηση θα πρέπει να τον τιμήσει γιατί κατάφερε  με τα καμώματα του μέσα σε μία μέρα να αλλάξει την γνώμη και αυτών των Βρετανών που δεν θέλανε με τίποτα να επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

 

Μα είναι δυνατόν μέσα στις 10 πιο ακριβές πόλεις του πλανήτη να μην είναι το Λονδίνο ;

Στο Λονδίνο εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές ούτε νερό δεν μπορείς να αγοράσεις που λέει ο λόγος.

 

Δεν τα λαμβάνει τα μηνύματα  της Εύης Βατίδου για επανασύνδεση ο Αλέξης ο Κούγιας ο οποίος αναγκάστηκε να βγει και να πει ότι έχει σχέση και ότι αυτού του είδους οι δηλώσεις από την πλευρά της πρώην συζύγου του, του  κάνουν κακό υπονοώντας ότι ενοχλούν την γυναίκα που έχει  σήμερα στο πλευρό του.

Παγωτό η Εύη !

 

Πολύ ενθαρρυντικές οι προκρατήσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων και για τα χωριά του Πηλίου που πρόσφατα επλήγησαν πολύ σοβαρά από την κακοκαιρία «Daniel».

Οι ξενοδόχοι της περιοχής δηλώνουν ότι οι περισσότερες ζημιές από την κακοκαιρία έχουν αποκαταστηθεί και πλέον είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους εκδρομείς των Χριστουγέννων.

 

Μακάρι την ερχόμενη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου ο καιρός να είναι καλός για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που  έχει ετοιμάσει ο Δήμος στην κεντρική πλατεία με κορύφωση την συναυλία της Αναστασίας.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα σημάνουν και την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου για την πόλη της Καβάλας που ήδη έχει φορέσει τα γιορτινά της.

 

Πάνω που είπαμε ότι ο καινούργιος πεζόδρομος επί της Κασσάνδρου άρχισε να παίρνει μορφή έπεσαν κατακόρυφα οι ρυθμοί των εργασιών με αποτέλεσμα να μείνουμε πάλι πίσω.

Ευχόμαστε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα ο πεζόδρομος τουλάχιστον θα είναι έτοιμος.

 

Είναι σίγουρο ότι σήμερα Σάββατο βράδυ αν κάτσουμε σπίτι θα επιλέξουμε την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ αφού Κορομηλά και Χατζηγιάννης υποδέχονται Μπάμπη Στόκα και Φίλιππα Πλιάτσικα.

 

Και τέλος μην ξεχάσετε να λύσετε την εξίσωση με τους κόκκινους , κίτρινους και μπλε λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που έρχονται από 1/1/24.

Όσοι δεν την λύσουν κινδυνεύουν με εγκεφαλικά !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης