• 3 Μαΐου 2024,

Τραγικά πλέον τα τηλεοπτικά μας Σαββατόβραδα …

 Τραγικά πλέον τα τηλεοπτικά μας Σαββατόβραδα …

Τραγικά πλέον τα τηλεοπτικά  Σαββατόβραδα για όσους αναγκάζονται να κάτσουν στο σπίτι αφού η μουσική εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Φερεντίνος αποτελεί ένα πολύ κακό αντίγραφο της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Όταν μάλιστα δεν υπάρχει αντίπαλος  εκείνη την ώρα στα άλλα κανάλια η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Προχθές καλεσμένοι της εκπομπής ήταν οι Γερολυμάτος – Κοντολάζος που προσπαθήσανε να κρατήσουν την εκπομπή σε ένα επίπεδο αλλά μάταια.

Όταν από κάτω στους καλεσμένους βλέπεις Σπύρο Μαρτίκα , Βρισηίδα Ανδριώτου  και κάτι παντελώς άγνωστα κορίτσια που το μόνο που τα ένοιαζε ήταν οι selfie φωτογραφίες απλά αλλάζεις κανάλι.

 

Και πάνω στην αλλαγή πέφτεις σε διαφημιστικό για την εκπομπή του Κοκλώνη  Just the 2 of us που δυστυχώς επανέρχεται και πάλι από την συχνότητα του ALPHA.

Θέλω τέλος να σας θυμίσω ότι στην χρυσή ( επιχειρηματικά) εποχή του ο Κοκλώνης ήταν μέσα στους 40 πιο πετυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών.

Μιλάμε για το 2015 γιατί από τότε μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλά.

 

Ήπιες βροχές και νοτιάδες που θα μας ταλαιπωρήσουν μέχρι και το βράδυ της σημερινής Δευτέρας αφού από αύριο Τρίτη ο καιρός βελτιώνεται.

Μέχρι και την Πέμπτη η θερμοκρασία θα είναι σταθερά πάνω από τους 10 βαθμούς κελσίου.

 

Βέβαια αυτή την εβδομάδα τα μάτια όλων είναι στραμμένα και στο ραντεβού του πρωθυπουργού με την αντιπροσωπεία των αγροτών που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Πάντως αυτό το ραντεβού των δύο πλευρών φαίνεται να είναι και η τελευταία ευκαιρία για να τα βρούνε και να επιστρέψουν τα τρακτέρ στα χωράφια.

Αν δεν τα βρούνε, οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται και το κλείσιμο των Εθνικών και Επαρχιακών δρόμων θα είναι σε καθημερινή βάση.

 

Πάντως αυτός ο καλός καιρός το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη έχει οδηγήσει αρκετούς επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό να προετοιμάζονται από τώρα για την άφιξη του καλοκαιριού.

Εργασίες  κυρίως ανακαίνισης και φρεσκαρίσματος  των επιχειρήσεων τους αφού οι προβλέψεις  όσο αφορά τις αφίξεις για άλλη μια φορά είναι πάρα πολύ αισιόδοξες.

 

Πάντως σε αντίθεση με τα έργα στον Άγιο Νικόλαο που καθυστερεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία τα έργα στην πλατεία Καπνεργάτη πάνω καλά για τα δεδομένα του συγκεκριμένου εργολάβου που είναι αλήθεια ότι έχει καθυστερήσει αρκετά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης