• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Η ομάδα της περιόδου 2026-2017 βραβεύτηκε στην πίτα του ΓΣΕ (φωτογραφίες)  

 Η ομάδα της περιόδου 2026-2017 βραβεύτηκε στην πίτα του ΓΣΕ (φωτογραφίες)  

Το απόγευμα της Κυριακής στο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα η ομάδα του ΓΣΕ (Βόλεϊ και Μπάσκετ).

Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε και βραβεύσεις. Αρχικά, βραβεύτηκε η ομάδα μπάσκετ της περιόδου 2016-2017, η οποία κέρδισε την άνοδο από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στη Γ’ Εθνική.  Παράλληλα είχε κατακτήσει και το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η πορεία της συγκεκριμένης ομάδας αποτέλεσε την αρχή της ανοδικής πορείας του συλλόγου μέχρι και την Α2. Παίκτες της ήταν οι: Χάρης Βοϊβατόπουλος, Γρηγόρης Αδαμόπουλος, Δημήτρης Ανίσογλου, Φώτης Στυλίδης, Μάκης Γαϊτανίδης, Κώστας Κουκουλίδης, Στέλιος Απαζίδης, Δαμιανός Κωνσταντάρας, Θανάσης Κούκος, Αργύρης Κελαϊδάκης, Γιώργος Ρότσας, Γιώργος Σφουγκάρης, Κώστας Λαζαρίδης, Γιάννης Σταυρίδης.

Προπονητής ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και συνεργάτης του ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης. Τη βράβευση στην ομάδα έκανε ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππας Αναστασιάδης.  Στη συνέχεια βραβεύτηκαν 4 κορίτσια του Βόλεϊ, τα οποία έχουν περάσει και σε Πανεπιστημιακές Σχολές ενώ ήταν στην ομάδα από τα πρώτα βήματα τους.

Συγκεκριμένα η Αναστασία Μουλάκη, η Αγγελική Μηλιάδου, η Κλειώ Θεοδοσιάδη και η Ειρήνη Εμμανουηλίδου. Την εκδήλωση προλόγισαν ο τεχνικός διευθυντής του ΓΣΕ Βασίλης Μουλλάκης, ο Δήμαρχος Παγγαίου  Φίλιππας Αναστασιάδης, η Υπεύθυνη του Τμήματος Βόλεϊ Μαρία Βαρύτη και η προπονήτρια Γιώτα Κεφαλά.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ο Δήμαρχος Φίλιππας Αναστασιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Τσιπουρόπουλος, Μίμης Παπαθανασίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Κώστας Γάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παγγαίου Ανδρέας Καλλινικίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παγγαίου Γιώργος Καλλινικίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι κτλ.

Βραβεύτηκαν επίσης οι δυο μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου, Βασίλης Τσιπουρόπουλος και Νίκος Μάρτος. Το φλουρί της πίτας έτυχε ο καλαθοσφαιριστής Βενετσάνος Μαστόρος. Φωτογραφίες: Κατερίνα Αλεξανδρή.

Διαβάστε επίσης