Τρεις νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στη Δ.Ο.Υ.!

 Τρεις νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στη Δ.Ο.Υ.!

Με χθεσινή ημερομηνία, πήρε το δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο, προκειμένου να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το διορισμό υπαλλήλων του κλάδου εφοριακών κατηγορίας ΜΕ, στο υπουργείο Οικονομικών. Το θέμα χειρίζεται ο προϊστάμενος της αρμόδιας Διεύθυνσης, έχει προηγηθεί διαδικασία μέσω της οποίας διορίζονται μόνιμοι υπάλληλοι στις εφορίες και τις οικονομικές υπηρεσίες του υπουργείου, συνολικά 565 άνδρες και γυναίκες.

Η πρώτη απόφαση αναφέρεται σε δόκιμους υπαλλήλους, κλάδου εφοριακών, ειδικότερα αφορά 196 άτομα. Στη δεύτερη απόφαση διορίζονται και τοποθετούνται σε υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών σε κενές οργανικές θέσεις, δόκιμων υπαλλήλων, κλάδου εφοριακών, κατηγορίας ΜΕ, μα βαθμό Δ΄, 109 άτομα.

Ανάμεσα στο δεύτερο γκρουπ των 109 νέων μόνιμων υπαλλήλων του υπουργείου οικονομικών, εντοπίζουμε νέους υπαλλήλους στην Εφορία Καβάλας (Δ.Ο.Υ.), τρεις και πέντε στην Εφορία –Δ.Ο.Υ. – Δράμας.

Οι συνδικαλιστές του Συλλόγου Εφοριακών Καβάλας – Δράμας, παραδέχονται ότι έχει πολλά χρόνια να υπάρξει διορισμός μόνιμου προσωπικού. Σημειώνουν ότι το προσωπικό αυτό είναι απαραίτητο και στις δύο εφορίες. Λένε με νόημα ότι μέχρι τώρα οι μόνιμοι εργαζόμενοι των Δ.Ο.Υ. αποχωρούσαν συνεχώς λόγω συνταξιοδότησης. Υπολογίζεται ότι οι νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στις δύο εφορίες, θ΄ αναλάβουν εργασία αμέσως μετά το καλοκαίρι, ίσως στο τέλος Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης