• 16 Μαΐου 2024,

Tσανταλίνα – Μανταλίνα πόσα είναι αυτά ;

 Tσανταλίνα – Μανταλίνα πόσα είναι αυτά ;

Τότε εκείνα τα χρόνια τα ανέμελα της δικής μας  εποχής ειναι αλήθεια οτι παίζαμε και την γνωστή στους ελαφρώς μεγαλύτερους ΤΣΑΝΤΑΛΙΝΑ – ΜΑΝΤΑΛΙΝΑ πόσα είναι αυτά ;

Σήμερα ψάχνουμε για WiFi και καταλαβαίνετε τέτοιους είδους παιχνίδια υπαίθρου δεν υπάρχουν.

Σε λίγα χρόνια την Καθαρά Δευτέρα δεν θα πετάμε ούτε χαρταετό αλλα λάπτοπ και λογισμικά.

Μας έχουν κάνει η καθημερινότητα μας , η ζωή μας όλη, να ξεκινάει  με το start ενός υπολογιστή και να τελειώνει το βράδυ με την απενεργοποίηση.

Σε μερικά χρόνια μας έχουν προετοιμάσει οι ψυχολόγοι και επιστήμονες οτι οι νέοι θα κάνουν ακόμα και σέξ μέσω διαδικτύου.

Κατα τα άλλα πάμε καλά τις πρώτες ημέρες του Φθινοπώρου και αναμένουμε κυρίως την Πέμπτη μια μικρή τελικά επιδείνωση του καιρού με μια πιο ήπια τελικά πτώση της θερμοκρασίας που δεν θα αλλάξει τον χάρτη.

Φαίνεται οτι σε γενικές γραμμές και αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα περάσει δίπλα απο την δική μας περιοχή που θα μείνει σχεδόν ανεπηρέαστη.

Ακόμα περιμένουμε μια ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας μας.

Αντί αυτού ακούμε διαπιστώσεις και συμπεράσματα με μια διάθεση αυτοκριτικής που ομως δεν αρκεί.

Οχι οτι με μια ΣΥΓΝΩΜΗ θα γίνουν και θαύματα που λεει και το τραγούδι της Άννας Βίσση αλλα θα βοηθήσει στην εκτόνωση της κατάστασης.

Ο Ταουσιάνης επιμένει ακόμα και μέχρι σήμερα να αντιμετωπίζει την κατάσταση με ένα φοβερό εγωϊσμό βάζοντας ακόμα και τον ευατό του πάνω απο την ομάδα.

Υπάρχει μια διάθεση παραμυθιάσματος προς την διοικούσα  μπροστά στον φόβο μήπως και αλλάξει ο οικονομικός προγραμματισμός της ομάδας απο την στιγμή που αλλάζουν και οι στόχοι.

Θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους και κυρίως στους άμεσα ενδιαφερομένους οτι το μπάτζετ της ομάδας ανέβηκε με βάση τον στόχο της ομάδας που είναι ο πρωταθλτισμός.

Αν η ομάδα βγεί εκτός στόχου καταλαβαίνετε οτι αυτόματα θα έχουμε και περικοπές διότι δεν χρειάζεται να πετάμε τόσα λεφτά για να είμαστε τριτοτέταρτοι.

Σκοπός δεν είναι να παραμείνουν γαντζωμένοι ορισμένοι στις θέσεις τους προκειμένου να μην χάσουν το μηνιάτικο αλλα να προχωρήσει η ομάδα και να φτάσει στον στόχο της που ειναι η άνοδος στην Β’ Εθνική.

Απο τις 10 μονάδες η διαφορά μεταξύ της πρώτης Νέας Δημοκρατίας και του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ πήγε στις 12 και θα ανεβαίνει συνεχώς μέχρι να έχουμε την πολυπόθητη μείωση του χρέους.

Μέχρι εκείνη την ημέρα η ψαλίδα μόνο θα ανοίγει.

Φοβάμαι οτι η τακτική του yes sir που ακολουθεί η κυβέρνηση απέναντι στους δανειστές αρχίζει και κάνει ζημιά που θα είναι μη αναστρέψιμη για την κυβέρνηση του Τσίπρα ο οποίος σκέφτεται σε πρώτη φάση να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση που δημιουργούν οι δημοσκοπήσεις με έναν ευρύ ανασχηματισμό αφού δεν υπάρχουν ως επιλογή οι πρόωρες εκλογές.

Ο Τσίπρας έχει επιλέξει να όπως γράψαμε και προχθές να γίνει ο καλύτερος μαθητής της τάξης και να πάρει ώς επιβράβευση της μείωση του χρέους με την οποία θα προσπαθήσει να ρεφάρει πολιτικά και να καλύψει την χασούρα που του έφερε το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Μέχρι και η Βίκυ Σταμάτη με τον γιό της βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Αν θα προσέξετε τις φώτο απο τις κρέμες το πρόσωπο της Βικυς γυαλίζει σαν παγοδρόμιο.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι που λένε και οι παλιοί.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Το ζητούμενο είναι να διατηρήσετε τον αυθορμητισμό  και την καλή σας ψυχολογία αφού είναι γνωστό  ότι όλα είναι θέμα ψυχολογίας.

Καλή σας ημέρα και καλή αντάμωση αύριο το πρωί πρώτα ο θεός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης