• 26 Απριλίου 2024,

Τύφλα να έχει το Star Wars – H Eurovision των οπτικών εφέ !

 Τύφλα να έχει το Star Wars –  H Eurovision των οπτικών εφέ !

Ποιό Star Wars και ποιός ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ.

Τα οπτικά εφέ που πλέον έχει η Eurovision δεν μπορεί  όχι να τα φτάσει αλλά ούτε να τα πλησιάσει καμμία ταινία μεγάλης οθόνης.

Μιλάμε για έναν διαγωνισμό τραγουδιού που με τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα σώου οπτικών εφέ και τα τραγούδια έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Ο διαγωνισμός έχει χάσει την ταυτότητα του και οι περισσότεροι κάθονται να δούνε την Eurovision για τα σκηνικά και τα εφέ που προχθές στο Ισραήλ ήταν το κάτι άλλο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για την καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων ετών με το Ισραήλ να ξοδεύει πολλά εκατομμύρια δολλάρια.

Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα αυτή ήταν η εμφάνιση της Μαντόνα που πήρε ένα σκασμό λεφτά για να πει δύο τραγούδια , έστω και με τα οπίσθια, αφού όπως όλοι συμφωνήσανε ήταν πολλά τα φάλτσα που τις φύγανε επί σκηνής.

Και λόγω Μαντόνας και λόγω των πολλών συμμετοχών ο φετεινός διαγωνισμός θύμιζε σε διάρκεια αρμένικη βύζιτα με τους περισσότερους τηλεθαετές να κλείνουν την τηλεόραση πριν το τέλος της διοργάνωσης και της τηλεοπτικής κάλυψης.

Τώρα όσο αφορά τα τραγούδια σε γενικές γραμμές ήταν χάλια και έχουν δίκιο όλοι όσοι λένε κάθε πέρσι και καλύτερα.

Ακόμα και το πρώτο τραγούδι , αυτό της Ολλανδίας ήταν πολύ μέτριο αλλά στους τυφλούς είναι γνωστό οτι ξεχωρίζει ο μονόφθαλμος.

Το δικό μας τραγούδι πήγε άσχημα γιατί δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.

Και το τραγούδι και η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα κολυμπήσανε σε ρηχά νερά και έτσι βρεθήκαμε εκτός 20άδας.

Νομίζω οτι δεν θα μπορούσαμε να πάμε χειρότερα.

Συνήθως σε αυτό τον διαγωνισμό στέλνουμε κακά τραγούδια με καλούς τραγουδιστές.

Φέτος και στα δύο είμασταν μέτριοι.

Η Ντούσκα μπορεί να είναι καλή τραγουδίστρια αλλά δεν είναι για Eurovision ακόμα.

Όταν δεν έχει κάνει καριέρα ακόμα στην χώρα της με ποιό σκεπτικό την στέλνεις στον κορυφαίο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού ;

Η επιλογή της Ντούσκα μοιάζει με τις επιλογές του Σκίμπε στην Εθνική που παίκτες που δεν παίζανε στις ομάδες τους, τους  φώναζε και παίζανε βασικοί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Τάμτα πήγε καλύτερα αλλά και αυτή δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει αν και η εμφάνιση της σε σχέση με αυτή της Ντούσκα ήταν τρείς φορές πάνω.

Τέλος για την εξέλιξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού όλα αυτά τα χρόνια θέλω να προκαλέσω τους ελαφρώς μεγαλύτερους να φέρουν στο μυαλό τους εικόνες από τους διαγωνισμούς της Eurovision την δεκαετία του 70 και το 80 και να τις συγκρίνουν με αυτά που είδανε το βράδυ του Σαββάτου σε απευθείας σύνδεση με Ισραήλ.

 

Αυτή η εβδομάδα αποτελεί και την τελική ευθεία για τον πρώτη γύρο των εκλόγών με τους υποψήφιους να παλεύουν για τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στην δεύτερη Κυριακή όπου θα γίνει και η τελική αναμέτρηση.

Μόνο στις Ευρωεκλογές δεν θα έχουμε δεύτερο γύρο.

Εκεί είναι που το λέμα μπαμ και κάτω.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και καλή δύναμη.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ελένη Φουρέϊρα το βράδυ του Σαββάτου στην guest εμφάνιση της στον διαγωνισμό της Eurovision ανέβηκε στην σκηνή και ξεδίπλωσε το ταλέντο της σε όλα τα επίπεδα.

Είναι αυτό που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο ποδοσφαιριστής για όλες τις θέσεις.

Όπου και να την βάλεις την Ελένη θα παίξει καλά.

Απο τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας πολύ περισσότερο αυτές τις ημέρες τις προεκλογικές.

Καλημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης