• 9 Μαΐου 2024,

Τζάμια στις Καμάρες!

 Τζάμια στις Καμάρες!

Γράφει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης


Να με συγχωρήσουν οι αναγνώστες αλλά δεν μπορώ να βρω καταλληλότερη έκφραση για να περιγράψω την πλειοδοσία μεγαλεπήβολων έργων στην οποία επιδίδονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι και τα οποία ανακοινώνουν ότι θα υλοποιήσουν αν εκλεγούν.

Το έχουν ξεφτιλίσει! Από λιμάνια, υπόγεια και υπέργεια πάρκινγκ, αγορές εμβληματικών νεοκλασικών και αναπαλαιώσεις αυτών μέχρι κατοικίες για νέα ζευγάρια και περιφερειακό δρόμο στο Παληό μήκους 5 χιλιομέτρων και πλάτους 8 μέτρων!

Έλεος ρε παιδιά. Δεν απευθύνεστε σε κάφρους. Μια στοιχειώδη λογική όσο να πεις την διαθέτουμε. Φροντίστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να έχουμε την πόλη μας καθαρή, να απαλλαγούμε από το άγος του κυκλοφοριακού, να έχουμε νεράκι να πίνουμε και η πόλη και τα χωριά μας και να διευθετήσουμε τις υποδομές μας για να μην γίνουμε Βόλος με την πρώτη βροχούλα.

Υποσχεθείτε αυτά τα στοιχειώδη και αφήστε κατά μέρος τους φαραωνισμούς. Γίνετε ρεαλιστές και αφήστε τις υπερβολές και τους λαϊκισμούς. Σε λίγο θα υποσχεθείτε και τζάμια στις Καμάρες.

Διαβάστε επίσης