Β. Παππάς: Πρόχειρη και ανεύθυνη διαχείριση του προβλήματος

 Β. Παππάς: Πρόχειρη και ανεύθυνη διαχείριση του προβλήματος

Ο Βαγγέλης Παππάς μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ για όλες τις εξελίξεις στο θέμα της πεσμένης γέφυρας επιρρίπτοντας ευθύνη και στη διοίκηση του δήμου Καβάλας. Άσκησε κριτική στους χειρισμούς της δημάρχου, αφού όπως τόνισε η διαχείριση της καταστάσεως δεν ήταν διόλου καλή από την πλευρά της.

Ευθύνες έχουν όλες οι διοικήσεις που δεν ενδιαφέρθηκαν για τη συντήρηση της γέφυρας, σημείωσε ο κ. Παππάς. Χαρακτήρισε τις ενέργειες της Δήμητρας Τσανάκα ως πρόχειρες και ανεύθυνες. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως διευκρίνισε, αφορούν στην εκ μέρους της διαχείριση του όλου ζητήματος όπως ανέκυψε πριν από μία εβδομάδα.

Σ’ ένα δυσάρεστο γεγονός θα πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία, παρατήρησε ο κ. Παππάς. Τώρα, συμπλήρωσε, όσο ποτέ στο παρελθόν, είναι επιτακτική η ανάγκη ολοκλήρωσης της περιμετρικής. Υποστήριξε επίσης ότι η κατάρρευση της γέφυρας πρέπει να γίνει η αφετηρία για μια νέα προσπάθεια ώστε να ματαιωθούν τα λανθασμένα διόδια στην παράκαμψη.

Σχετικά με το τι θα συμβεί στο εξής, ο Βαγγέλης Παππάς σημείωσε ότι αυτό θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα έρευνας και μελέτης των ειδικών. Οι ειδικοί μηχανικοί θα μας πουν τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνουμε, τόνισε χαρακτηριστικά. Συνέχισε δε δηλώνοντας τα εξής: «Όταν μιλάμε για το καλό της πόλης χρειάζεται σοβαρότητα. Όχι φυσικά εκμετάλλευση του γεγονότος. Πάντως τη σοβαρότητα που επιβάλλουν οι στιγμές δε φαίνεται να τη διαθέτει η δήμαρχος Καβάλας».

 

******

Διαβάστε επίσης