• 20 Απριλίου 2024,

Βαγγέλης Παππάς και Αριστείδης Καρύπογλου μίλησαν για τη συνεργασία της Ενωσης με τον Βύρωνα

 Βαγγέλης Παππάς και Αριστείδης Καρύπογλου μίλησαν για τη συνεργασία της Ενωσης με τον  Βύρωνα

Συνέντευξη τύπου για τη μεταξύ τους συνεργασία σε μπασκετικό επίπεδο  παραχώρησαν η Ενωση και ο Βύρωνας Καβάλας. 

Ο πρόεδρος της Ενωσης ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ είπε τα εξής: «Η σημερινή μας συνάντηση έχει σαν σκοπό να παρουσιάσουμε τη συνεργασία που ανοίγεται από σήμερα ανάμεσα στην Ενωση και στον Βύρωνα Καβάλας, ο οποίος απ` ότι έχω πληροφορηθεί είναι η ομάδα που είχε το παλαιότερο τμήμα μπάσκετ. Από φέτος αρχίζει να το αναβιώνει.

Η Ενωση χρειάζεται πάντοτε ένα προθάλαμο προετοιμασίας για τη μεγάλη ανδρική ομάδα.  Διάφορες συνεργασίες που κάναμε με άλλους συλλόγους δεν είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.   Για μας θα είναι μεγάλο ευεργέτημα να δημιουργήσουμε κάποτε μια ομάδα με ντόπιο στοιχείο και αυτός είναι ο λόγος που θα ψήνονται κάποιοι παίκτες στον Βύρωνα.

Εμείς με τις Ακαδημίες θα τροφοδοτούμε πάντα τον Βύρωνα με παίκτες .   Θα είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία.  Ο Βύρωνας δίνει μεγαλύτερη  έμφαση στο ποδόσφαιρο αλλά στη συνέχεια το ίδιο θα κάνει και με το μπάσκετ, όπου θα έχει μια διοικούσα επιτροπή που θα συνεργάζεται πολύ στενά μαζί μας. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε ορατά αποτελέσματα μετά από ένα- δυο χρόνια.   Νομίζω από την επόμενη χρονιά που θα έχει μπει ο Βύρωνας για τα καλά στην υπόθεση που λέγεται μπάσκετ η Ενωση θα τροφοδοτεί πλήρως και θα επανδρώνει αυτή την ομάδα.

Ο Βύρωνας θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκει και παίκτες από αλλού. Εμείς θα έχουμε ένα μέρος στο ρόστερ του και θα κρίνουμε ποιοι από αυτά τα παιδιά που θα δίνονται στον Βύρωνα έχουν τις δυνατότητες να παίξουν στη μεγάλη ομάδα της Ενωσης».

Ο Βαγγέλης Παππάς μίλησε και για τις άλλες Καβαλιώτικες ομάδες μπάσκετ αν θα υπάρχει κάποια συνεργασία: « Εχουμε ολοκληρώσει με τον Αστέρα τις συζητήσεις και δεν ευθύνεται ο Αστέρας που δεν ήρθε ο Τσάμης στην Ενωση. Είναι μια επιλογή του πατέρα του που μου είπε ότι έχουν μεγάλη στεναχώρια αυτός και το παιδί που δεν θα παίξει σε μας. Προφανώς έχουν επιλέξει κάτι άλλο για αυτή τη στιγμή.  Με τον Αστέρα ήταν ανοιχτοί οι άνθρωποι να έρθουν σε μας ο Τσάμης και ο Μαραβέγιας.  Παρόλα αυτά οι γονείς επιλέγουν αυτή τη στιγμή κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να το δεσμεύσουμε αυτό και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.  Με τους Πάνθηρες έκανα τρεις απόπειρες. Εχω κουραστεί. Ενώ συμφωνούμε δεν μπορούμε να το μετουσιώσουμε. Πρέπει να το κάνεις κάποτε. Τώρα όμως πρέπει να ασχοληθούμε με τον Βύρωνα και όχι με τους Πάνθηρες.  Εκτός από τον πρόεδρο είναι και ο κ. Χατζημόσχου που θα βοηθήσει στα μέγιστα να πάει ψηλά  η συνεργασία»

Ο πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας ΑΡΙΣΤΕΊΔΗΣ ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ τόνισε: « Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Βαγγέλη Παππά για την τιμή που μας κάνει να μας προτείνει το μνημόνιο συνεργασίας. Εμείς σαν Βύρωνας θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα μπάσκετ, ήταν στα πλάνα μας, στο πρόγραμμα αλλά δεν ξέραμε το πότε.  Μας δόθηκε φέτος η ευκαιρία αφού ο Βύρωνας είχε ομάδα μπάσκετ στο παρελθόν. Θα έχουμε μια συνεργασία με την Ενωση που είναι το νούμερο ένα ομάδα της πόλης μας και θα μας τροφοδοτεί με κάποια ταλέντα, κάποιους παίκτες που θα τους «ψήνουμε» και φυσικά θα τους παίρνει πίσω η Ενωση.  Τα όνειρα μας και οι σκέψεις μας έγιναν πραγματικότητα.

Βρεθήκανε κάποιοι άνθρωποι που μας πλησιάσανε από τα Χριστούγεννα και μας ρωτήσανε αν έχουμε την όρεξη να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα και έτσι δώσαμε τα χέρια.

Στην αρχή δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Είμαστε νέοι στο χώρο και προχωράμε. Θα παίξουμε στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ με προπονητή τον Παναγιώτη Παπανικολάου.

Η Ενωση μας έδωσε τα δελτία από τον περσινό Ηρακλή. Ξεκινάμε με -2 στο πρωτάθλημα λόγω του ότι δεν έχουμε παιδικό τμήμα. Του χρόνου με τη βοήθεια της Ενωσης θα μας τροφοδοτήσει με παιδικό και εφηβικό. Προπονήσεις ήδη γίνονται Δευτέρα και Παρασκευή στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου. Ο Βύρωνας στο μπάσκετ θα έχει μια ξεχωριστή διοικούσα στο μπάσκετ που φυσικά θα μας ενημερώνει για τα πάντα.  Ο κ. Χατζημόσχου θα είναι ο υπεύθυνος του τμήματος του μπάσκετ και θα έχει μια ομάδα μελών που θα τον στηρίζει.  Ο Βύρωνας είναι αυτόνομος , ελπίζουμε να πάνε  όλα καλά στη συνεργασία με την Ενωση»

Gepostet von Nikos Genikopoulos am Dienstag, 17. Juli 2018

Διαβάστε επίσης