• 19 Μαΐου 2024,

Βάλε κάνα κασκορσέ ρε πρόεδρε ….

 Βάλε κάνα κασκορσέ ρε πρόεδρε ….

Η  λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων τώρα που τα περισσότερα  έχουν χιόνι είναι επιτακτική και θα πρέπει να είναι και άμεση γιατί ποιος ξέρει αν θα υπάρχει και άλλος «Λέανδρος»  το φετινό χειμώνα για να φέρει καινούργιο χιόνι .

Αυτή η ανάγκη οδηγεί  την αρμόδια επιτροπή καταρχήν σε άρση της μετακίνησης από Νομό σε Νομό κάτι που θα ανακοινωθεί ίσως και αρχές Φεβρουαρίου.

Το θέμα είναι ότι η άρση της μετακίνησης από Νομό σε Νομό θα γίνει μόνο για αυτούς που θέλουν να βρεθούν σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο για διακοπές ή για αυτούς που θέλουν να πραγματοποιήσουν μία ημερήσια εκδρομή  σε κάποιο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο.

Καταλαβαίνετε ότι η επιτροπή ψάχνει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα επιτρέψει τους φαν του χειμερινού αυτού σπορ να βρεθούν στις αγαπημένες τους πίστες και παράλληλα  να διατηρήσει την απαγόρευση σε αυτούς  που θέλουν να εκμεταλλευτούν την άρση για άσκοπες μετακινήσεις.

Η σειρά πάντως είναι η εξής :

Επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων 1η Φεβρουαρίου .

Άρση της απαγόρευσης μετακινήσεις από Νομό σε Νομό για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων.

Επαναλειτουργία επιχειρήσεων εστίασης και καφέ  από Φεβρουάριο ή Μάρτιο.

Αυτά και βλέπουμε.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην χαλάσει αυτός ο προγραμματισμός που θα μας φέρει πολύ κοντά στην κανονικότητα.

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσήλθε για να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου και η εικόνα του με το ξεκούμπωτο πουκάμισο ως Λατίνος εραστής έγινε viral.

Αφού πηγαίνεις με πουκάμισο ρε πρόεδρε τουλάχιστον βάλε ένα φανελάκι από μέσα , ένα κασκορσέ που το λέγανε και οι παλαιότεροι.

 

Πάντως έτσι όπως πάνε τα πράγματα το πιο πιθανό σενάριο για την εστίαση είναι να ανοίξει τον Μάρτιο που θα αρχίσει να μαλακώνει ο καιρός.

Ήδη κάποιοι μιλάνε για την 25η Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι για 1,5 μήνα ακόμα θα  την βγάζουμε με σπιτική φασουλάδα.

 

 

Οριστικό τέλος στην εποχή  Τραμπ για τις ΗΠΑ που εδώ και μερικά 24ωρα ζει στον αστερισμό του Μπάιντεν ο οποίος με το καλημέρα στο ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ψήφισε 17 προεδρικά διατάγματα εξορκίζοντας με αυτό τον τρόπο  την θητεία Τραμπ.

Πάντως ο απερχόμενος πορτοκαλί  πρόεδρος των ΗΠΑ στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του υποσχέθηκε στους οπαδούς του ότι με κάποιο τρόπο θα επιστρέψει !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης