• 25 Απριλίου 2024,

Βασικοί Μπάτζιος και Μπαρέτας σε Εργοτέλη, Σπάρτη και αλλαγή ο Λίτσκας στη Δόξα Δράμας

 Βασικοί Μπάτζιος και Μπαρέτας σε Εργοτέλη, Σπάρτη και αλλαγή ο Λίτσκας στη Δόξα Δράμας

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με συνεργάτες τους Νίκο  Καραμπετάκη,  Νίκο Αμανατίδη χαμογέλασαν στην άνετη νίκη του ΟΦΗ επί του Αιγινιακού για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.

Ο Άγγελος Διγκόζης και ο συνεργάτης του Γιάννης Γκιόκας που επίσης εργάστηκε στον ΑΟΚ,  έμειναν στο 0-0 με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η παρουσία των πρώην παικτών του ΑΟΚ στη αγωνιστική που πέρασε αλλά και αυτών που έχουν σχέση με την Καβάλα.

Στη γειτονική Δράμα και στο 0-0 της Δόξας με τα Τρίκαλα ο Διγκόζης χρησιμοποίησε από την αρχή τον πρώην παίκτη του Παγγαίου και του Βυζαντίου, Μαρκόπουλο.  Επίσης βασικός για 90 λεπτά στη θέση του στόπερ έπαιξε ο  Καβαλιώτης Γκότοβος.  Ο Γιώργος Λίτσκας μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 80` στη θέση του Πετρόπουλου.  Βασικός ήταν στη θέση του τερματοφύλακα για την ομάδα των Τρικάλων ο Μάνος Αποστολίδης που κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Ο πρώην στόπερ του ΑΟΚ Χρήστος Μπάτζιος έπαιξε βασικός με τον Εργοτέλη για 90 λεπτά στην ήττα μέσα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 2-1.

Ο Αργύρης Μπαρέτας ξεκίνησε βασικός στο 2-0 της Σπάρτης κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά έγινε αλλαγή στο 70` από τον  Παναγιώτου.

Στη νίκη του Αρη με 2-0 επί της Καλλιθέας αγωνίστηκαν με τους γηπεδούχους 3 πρώην παίκτες του ΑΟΚ.  Ο κεντρικός αμυντικός Δεληζήσης ήταν βασικός για 90 λεπτά ενώ αλλαγή αγωνίστηκε από το 69`  και μετά ο Βαλεριάνος στη θέση του Μπούρμπου.    Επίσης σαν αλλαγή χρησιμοποιήθηκε και ο Στέλιος Μαραγκός που στο 87` πήρε τη θέση του Πλατέλλα.

Ο Πορτουλίδης αγωνίστηκε ως αλλαγή στην άνετη επικράτηση του ΟΦΗ με 6-0 επί του Αιγινιακού.  Μάλιστα εκτέλεσε πέναλτι που βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια έγινε γκολ με τον Μάνο.  Με τον Αιγινιακό βασικός ήταν και πάλι ο πρώην μέσος του Νέστου,  Γκατζολάρι.

Με άρωμα ΑΟΚ η αναμέτρηση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με το Μακεδονικό

Αρκετοί παίκτες που πρόσφατα φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ, βρέθηκαν αντιμέτωποι την περασμένη Κυριακή στο 1-0 του Ηρακλή επί του Μακεδονικού, για το 2ο όμιλο της Γ` Εθνικής.

Με τον Ηρακλή στο βασικό σχήμα ήταν ο Ρεβυθόπουλος, ο Κυριακίδης αλλά και ο Μηνάς Πτηνόπουλος ενώ αλλαγή έπαιξε ο Κρυστάλλης. Με το Μακεδονικό αγωνίστηκαν βασικοί ο Κανούλας και ο Διαμαντίδης αλλά και ο Τουμανίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης