Βασίλης Λεμονίδης: «Οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους»

 Βασίλης Λεμονίδης: «Οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους»

Σήμερα και αύριο γίνονται στα γραφεία του συλλόγου εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Περίπου 600 μέλη του συλλόγου είναι ταμειακά τακτοποιημένα, μπορούν να ψηφίσουν για το νέο διοικητικό συμβούλιο ενός συλλόγου που δυνάμωσε αρκετά στη διάρκεια των προηγούμενων ετών. Φαβορί των εκλογών η παράταξη του Βασίλη Λεμονίδη, με τον ίδιο επικεφαλής.

Ο Βασίλης Λεμονίδης μιλώντας για το προηγούμενο έργο και για τις εκλογές σήμερα και αύριο είπε στην Πρωινή:

«Το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε προέρχεται από τη συνεργασία και την μεθοδικότητα. Ξέρουν οι συνάδελφοι ότι είμαστε δίπλα τους. Δεν κάνουμε διακρίσεις. Έχουμε μία καθημερινή παρουσία όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αναγνώριση των προσπαθειών μας. Οι υποψήφιοι μαζί μου είμαστε όλοι μία δυνατή ομάδα που προσπαθεί για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου ένα από αυτά που θα κάνει,  θα είναι να ψάξει για το καλύτερο δυνατό καλοκαιρινό ωράριο. Θέλουμε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις. Να κερδίσουμε τον τουρισμό. Η πράξη  απέδειξε ότι σχετικά με τη λειτουργία της αγοράς τις Κυριακές ,οι πιο εμπορικές και χρήσιμες για τους μικρομεσαίους είναι οι δύο πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αλλά και η Κυριακή των Βαΐων. Πριν δηλαδή από την Κυριακή του Πάσχα».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεμονίδη είναι κακό νέο η προαναγγελθείσα από το Δήμαρχο αύξηση των δημοτικών τελών για το 2020. «Εδώ που είμαστε χρειάζονται μειώσεις και όχι αυξήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεμονίδης.

 

Διαβάστε επίσης