Μάλλον επανέρχεται το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία

 Μάλλον επανέρχεται το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία

Το απόγευμα της Τρίτης στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης κάλεσε σε συνάντηση τους εκπροσώπους των 11 συνοικιακών συλλόγων της πόλης, η συζήτηση ήταν μακρά και θα επαναληφθεί.

Οι σύλλογοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση. Όχι μόνο άκουσαν τον κ. Δήμαρχο αλλά κι αυτοί είχαν την πρωτοβουλία να θέσουν διάφορα θέματα και αιτήματα. Ειδικότερα ζήτησαν στήριξη στις εκδηλώσεις τους, ζήτησαν να έχουν έγκαιρα στη διάθεση τους τραπέζια- καρέκλες- εξέδρες.

Από τη δική τους πλευρά θα βοηθήσουν το Δήμο στις εκδηλώσεις του. Συζητήθηκε ειδικότερα η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Οι συνοικιακοί σύλλογοι θα κάνουν εκδηλώσεις στις συνοικίες αλλά θα «κατέβουν» και στο κέντρο της πόλης. Από τη συζήτηση Μουριάδη με τους εκπροσώπους των συνοικιακών συλλόγων προέκυψε ότι ο Δήμος Καβάλας θα επαναφέρει την περίοδο των εορτών το Παγοδρόμιο. Λογικά αυτό θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει στην κεντρική πλατεία.

Οι σύλλογοι συνεννοήθηκαν με το Δήμο Καβάλας ώστε να έχουν την υποστήριξη του α) σε κοινή πολιτιστική τους δράση β) σε κοινή εθελοντική τους δράση.

Τέλος τέθηκε και θέμα οικονομικής τους επιχορήγησης. Αυτό εξηγήθηκε ότι μπορεί να γίνει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, γραφειοκρατικού χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης