• 19 Απριλίου 2024,

Βασίλης Λεμονίδης: Θέλουμε μόνο το καλό της αγοράς

 Βασίλης Λεμονίδης: Θέλουμε μόνο το καλό της αγοράς

Μπήκαμε χθες στην τελική προεκλογική ευθεία για τις προσεχείς και κοντινές χρονικά, εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας.

Σε αυτό βοήθησε η συνέντευξη τύπου της παράταξης «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» υπό τον πρόεδρο της απερχόμενης διοίκησης κ. Βασίλη Λεμονίδη.

Η συνέντευξη τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του συλλόγου. Βασικός εισηγητής ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος, κοντά του ήταν αρκετοί από τους υποψήφιους του συνδυασμού του.

Ο κ. Λεμονίδης (που για να εκλεγεί χρειάζεται κι αυτός σταυρό προτίμησης) επέμενε ότι ο ίδιος και οι υποψήφιοι του έχουν αφήσει μακριά κόμματα και κομματικές ταυτότητες. «Είμαστε ενωμένοι στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στα καλά που συμβαίνουν στην αγορά. Θέλουμε μόνο το καλό της αγοράς» τόνισε. Χαρακτήρισε δύο τα ρεκόρ των εκλογών. Το ότι ο συνδυασμός του έχει 21 υποψηφίους και το ότι τα μέλη του συλλόγου είναι 634.

Τα περισσότερα από τα οποία έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά κι έτσι μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές. Ο κ. Λεμονίδης αναφέρθηκε σε όλους τους υποψήφιους του, μίλησε για αυτούς με τα καλύτερα λόγια. Σημείωσε ότι προέρχονται απ’ όλο το φάσμα της αγοράς. Όλοι μοχθούν για την αγορά, είπε χαρακτηριστικά.

Μεγάλο «όπλο» και προσόν του κ. Λεμονίδη και των υποψηφίων του τα όσα έγιναν στην αγορά το προηγούμενο διάστημα. Ο σύλλογος είχε παντού παρουσία, υπό τις καλύτερες (δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν) συνθήκες.

Έχει να παρουσιάσει έργο. Έχει άποψη, ο σύλλογος λαμβάνεται σοβαρά υπόψη απ’ όλους τους άλλους φορείς και παράγοντες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο πρόεδρος του σε κάθε εκλογές (ειδικά της τοπικής αυτοδιοίκησης) «πολιορκείται» από αρκετούς υποψήφιους δημάρχους. Το ότι αρνείται σε όλους, βάζοντας πάνω απ’ όλα τον Εμπορικό Σύλλογο, δεν είναι τυχαίο γεγονός.

Διαβάστε επίσης