Βασίλης Μουλάκης στους 93,7: « Αισθανόμαστε υπερήφανοι, θα συνεχίσουμε τη δουλειά»

 Βασίλης Μουλάκης στους 93,7: « Αισθανόμαστε υπερήφανοι, θα συνεχίσουμε τη δουλειά»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στους 93,7 ο προπονητής της Εφηβικής ομάδας του ΓΣΕ, Βασίλης Μουλάκης για την πρόσφατη παρουσία της ομάδας στην τελική φάση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο Κρήτης.

Τόνισε ότι όλοι αισθάνονται υπερήφανοι για τα κατορθώματα των παιδιών από την αρχή της περιόδου.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Ο Απαζίδης πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ο Κωνσταντάρας στην Εθνική νέων Κωφών. Μεγάλες διακρίσεις για τον ΓΣΕ.

Απάντηση:  Είναι μεγάλη διάκριση για τον Στέλιο και την ομάδα. Ο Στέλιος επιθετικά  «κουβαλάει» την ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Δεν το κάνει μόνο στο Εφηβικό αλλά και το κάνει και στο ανδρικό. Εχει έφεση στο σκοράρισμα σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του και έκανε ένα πολύ καλό  τουρνουά.

Θέλω να πω επίσης ότι ο Μασάδης ήταν πρώτος στις ασιστ και ο Λογοθέτης στα ριμπάουντ. Επίσης δυο σπουδαίες διακρίσεις. Οσον αφορά την κλήση του Δαμιανού Κωνσταντάρα στην Εθνική Νέων Κωφών μας έκανε όλους χαρούμενους και περήφανους. Ο Δαμιανός είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και στους αγώνες πάντα δίνει ότι μπορεί. Εχει θέληση, έχει πίστη και είναι επίσης μια μεγάλη διάκριση.

Ερώτηση: Ο ΓΣΕ θα μπορούσε ακόμη να πάρει και την 4η θέση αν δεν είχε την κακή διαιτησία με τον Αρη Θεσσαλονίκης;

Απάντηση: Δεν αναφέρθηκα σε όλο το τουρνουά σε τέτοια ζητήματα ενώ και σε άλλα παιχνίδια είχε η ομάδα τέτοια διαιτησία, όπως με τον Προμηθέα Πάτρας. Αυτό όμως που έγινε με τον Αρη περίπου στο τελευταίο δίλεπτο, όταν το παιχνίδι ήταν 60-62 και είχαμε πέντε σφυρίγματα ανάποδα και μπορεί κάποιος να δει το βίντεο του αγώνα, δεν το περιμέναμε με τίποτα. Δεν υπήρχε ούτε ένα σωστό σφύριγμα.   Για μας όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός και δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τη διαιτησία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήγαμε στην Κρήτη και το θεωρούμε ένα μεγάλο επίτευγμα για τον ΓΣΕ. «Μεγάλωσε» ο ΓΣΕ.  Η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ καλή όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ήρθε να προστεθεί  στην όλη προσπάθεια που έγινε και φυσικά  θα συνεχιστεί.

Ερώτηση: Η διοργάνωση στη Χερσόνησο πως ήταν;

Απάντηση: Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ χωρίς να έχω και άλλες εμπειρίες από διοργανώσεις τέτοιου τύπου.  Πήγαμε για πρώτη φορά και η φιλοξενία των Κρητικών είναι γνωστή. Το ξενοδοχείο που έμεναν οι αποστολές ήταν φοβερό.  Είχε τα πάντα. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό, οι αίθουσες, τα δωμάτια τα πάντα ήταν τέλεια.  Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή.

Ερώτηση: Αισθάνεστε υπερήφανοι όλοι σας, εσύ ο Κώστας Λογοθέτης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Απάντηση: Φυσικά και αισθανόμαστε υπερήφανοι. Εγώ αυτά τα παιδιά τα έχω από 11-12 χρονών. Με 2-3 προσθήκες που κάναμε φέτος φτάσαμε στην τελική φάση.

Ηταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Αισθανόμαστε όλοι δικαιωμένοι. Αυτά τα παιδιά παίζουν και στο ανδρικό.  Παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα ενώ αντίθετα δε γίνεται αυτό με τα παιδιά των άλλων ομάδων.

Ερώτηση: Δε αμφισβητείται η επικράτηση του Ολυμπιακού. 

Απάντηση: Νομίζω ότι είναι μια ομάδα πολύ δουλεμένη, ένα κλικ πιο πάνω από τις υπόλοιπες.

Έπαιζε ωραίο μπάσκετ με παίκτες όπως ο Αρσενόπουλος που έχουν παίξει και Ευρωλίγκα.

Ερώτηση: Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους για αυτό το υπέροχο ταξίδι του ΓΣΕ;

Απάντηση: Πρώτα απ` όλα ευχαριστώ τους παίκτες μου. Αυτό που κάνανε ήταν μια τεράστια υπέρβαση.  Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών  που τα περισσότερα απ` αυτά δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις και αφήσανε τα διαβάσματα για να παίξουνε σε 15 μέρες, 10 παιχνίδια. Ηταν εξουθενωτικό. Ευχαριστούμε τα παιδιά της διοίκησης που τρέχουνε για να γίνουν όλα αυτά. Ευχαριστούμε τον απλό κόσμο της Ελευθερούπολης, τον απλό επαγγελματία. Αυτό που κάνει ο Δήμος Παγγαίου είναι το κάτι παραπάνω, μας σκλαβώνει.

Ειδικά ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο κ. Μποσμπότη ο οποίος είναι παρόν σε όλα τα παιχνίδια, σχεδόν παντού. Φυσικά το Δήμαρχο κ. Αναστασιάδη που μας βοήθησε σε προσωπικό επίπεδο για να πάμε στο Πανελλήνιο. Όλο αυτό που έχει γίνει είναι συλλογική προσπάθεια.

Ακόμη και ο Ορφέας στάθηκε κοντά μας. Ο αθλητισμός αυτά τα πράγματα πρέπει να πρεσβεύει.

Είμαστε στην ίδια πόλη και πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον.

Ερώτηση: Η επόμενη μέρα γι` αυτή την ομάδα;

Απάντηση: Μένουν κάποια παιδιά, όπως ο Λογοθέτης, ο Κουκουλίδης, ο Κελαϊδάκης, ο Γεωργούδης, ο Μπάτσος. Φεύγουν λόγω ηλικίας «βαριά χαρτιά» όπως ο Απαζίδης, ο Μασάδης.

Θα έχουμε ένα κενό διάστημα  γιατί από κάτω δεν είμαστε και τόσο καλοί ακόμη. Βέβαια από τους πολύ μικρούς νομίζω ότι θα πάρουμε πολλά στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης