Βασίλης Βακιρτζής: «Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τις συκοφαντίες κατά του Χαντιτάτζι»

 Βασίλης Βακιρτζής: «Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τις συκοφαντίες κατά του Χαντιτάτζι»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Βασίλης Βακιρτζής.

Αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη και τις κινήσεις του Χαντιτάτζι όσον αφορά την επόμενη μέρα στον ΑΟΚ. Ακόμη πήρε θέση για τα σχόλια που αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι κακοπληρωτής. Παραθέτουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

Για την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε ότι υπάρχουν κάποιες ακόμη εκκρεμότητες  και κάποιες ακόμη ελπίδες ώστε η ομάδα να μπορέσει να συμμετέχει στη Σουπερ Λιγκ 2. Σε κάθε περίπτωση μας το ξεκαθάρισε ο κ. Χαντιτάτζι ότι είτε στη Σουπερ Λιγκ 2, είτε στη Γ` Εθνική, θα είναι εδώ για να σηκώσει το βάρος αυτής της ομάδας.

Δε νομίζω ότι θα κριθεί άμεσα η κατηγορία. Δε θα έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις. Οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε να τρέξουν οι διαδικασίες και να οργανωθεί η ομάδα. Σε κάθε περίπτωση να είναι έτοιμη. Στην Καβάλα αναμένεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα ο κ. Χαντιτάτζι οπότε θα τρέξουν οι εξελίξεις που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι».

Για τα συμπεράσματα με τη συνεργασία που υπήρχε όλους αυτούς τους μήνες ανάμεσα στις δυο πλευρές:

«Σίγουρα τώρα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρσι που δε γνωριζόμασταν καθόλου. Το σημαντικό και αυτό που κρατάμε εμείς είναι ότι θα μπορούσε από το Σεπτέμβριο, Οκτώβριο αυτός ο άνθρωπος να τα είχε παρατήσει και να φύγει με όλα αυτά τα προβλήματα που βρήκε μπροστά του.

Παρόλα αυτά έμεινε, πάλεψε και κατάφερε να αναστήσει μια ομάδα η οποία μέχρι την τελευταία αγωνιστική πάλευε για να παραμείνει στην κατηγορία. Σίγουρα τώρα γνωριζόμαστε περισσότερο και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα αυτά που έχει περάσει η ομάδα τον τελευταίο καιρό θα ανατραπούν και θα κοιτάξουμε με πιο μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον».

Για την απειρία που έδειξε αφού για πρώτη φορά ασχολήθηκε με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο:

«Κοιτάξτε το ποδόσφαιρο δεν το μαθαίνεις μέσα σε μια εβδομάδα ή μέσα σε λίγο καιρό. Ήταν η πρώτη φορά. Βέβαια όλα αυτά που ζήσαμε ήταν πρωτόγνωρα και δεν τα έχει ζήσει καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Αυτό το λέω και το υπογράφω.

Όλα αυτά τα προβλήματα που συναντήσαμε και όλους αυτούς τους αγώνες όταν βρίσκαμε παντού κλειστές πόρτες, δεν το ξαναείδαμε μπροστά μας. Επίσης έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ολόκληρη ομάδα από το Γενάρη».

Για την προσπάθεια που γίνεται να μειωθεί ο Χαντιτάτζι και για το ποσό που έχει βάλει μέχρι τώρα:

«Έχει βάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Αναφέρω ενδεικτικά τις 200.000 ευρώ που έβαλε στην αρχή για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κάλυψαν ίσα-ίσα τα νομικά έξοδα της ομάδας. Από εκεί και πέρα οι παίκτες που ήρθαν στην Καβάλα, αρκετοί από αυτούς ήταν γνωστοί.

Επίσης στην τοπική αγορά κατά μήνα, έπεφτε ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Δε νομίζω ότι αξίζει ο κόπος να ασχοληθούμε με τέτοιες συκοφαντίες. Η καλύτερη απάντησε σε όλους αυτούς η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Καμία ομάδα της Σουπερ Λιγκ 2 δεν είχε τόσο κόσμο, ειδικά στα τελευταία ματς. Επίσης το χειροκρότημα του κόσμου στον ιδιοκτήτη της ομάδας που εγώ τα τελευταία 10 χρόνια δεν το έχω ξαναδεί να το κάνει κανένας».

Διαβάστε επίσης