• 19 Μαΐου 2024,

Βασιλόπιτα και για τον «Αίσωπο»

 Βασιλόπιτα και για τον «Αίσωπο»

Το απόγευμα του Σαββάτου έκοψε τη βασιλόπιτα του νέου έτους ο δραστήριος φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος. Με μια περιεκτική ανάρτηση του συλλόγου έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες και τα συμπεράσματα της εκδήλωσης: 

Γεμίσαμε με χαμόγελα και αγάπη για τους λίγους καλούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν με το δικό τους τρόπο το έργο και τον αγώνα που δίνουμε χρόνια τώρα και καθημερινά, για όλα τα αδέσποτα φιλαράκια μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Αυτό που μας λυπεί όμως πραγματικά, είναι πως περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο, όχι μόνο από τους ενεργούς φιλόζωους αυτής της πόλης, αλλά και από τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι κατακλύζουν τη σελίδα μας από μηνύματα, στο να τρέξουμε, να περιθάλψουμε, να μαζέψουμε ένα δύστυχο αδέσποτο από την κακή του μοίρα!

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι απαραίτητες και ουσιώδης, ώστε να ενισχυθεί το Σωματείο για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στο σκοπό του. Ας ευχηθούμε πως την επόμενη φορά που το Σωματείο μας θα διοργανώσει κάτι ανάλογο, θα έχει και την απαραίτητη στήριξη!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και στους ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης αυτής ξεκινώντας από το καλάθι και δώρο για τον τυχερό που θα κέρδιζε το φλουρί, προσφορά από τα Αλλαντικά Ανανιάδη, τον Επιούσιον για τη βασιλόπιτα και το μπουφέ μας, το καφέ LA JOKONDA για την προσφορά του χώρου και τέλος την Αφροδίτη Πούπκα και τον Alex Cokka για τις φωτο και τα βιντεάκια που μας ετοίμασαν για αυτή την όμορφη βραδιά! Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας κι ας ευχηθούμε για το νέο έτος να έχουμε όλη υγεία, δύναμη και φυσικά λιγότερα αδέσποτα με περισσότερους υποστηρικτές!
Καλή χρονιά. Με εκτίμηση Φιλοζωικό Σωματείο “Αίσωπος” Καβάλας.

Διαβάστε επίσης