• 18 Απριλίου 2024,

Βασιλόπιτα και ησυχία στην Π.Υ. Καβάλας

 Βασιλόπιτα και ησυχία στην Π.Υ. Καβάλας

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Νίκος Μπαλατσούκας υποδέχονταν χθες στην είσοδο του κτηρίου της υπηρεσίας τους καλεσμένους για την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας. Ο δήμος Καβάλας εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο Μαρία Φρετζεσκάκη. Εκεί ήταν επίσης ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Σταύρος Κιβράκης, και άλλοι.

Στην κοπή παραβρίσκονταν όλες οι επιμέρους υπηρεσίες της Π.Υ., ο διοικητής του τμήματος αεροδρομίου, εκπρόσωποι από την Ελευθερούπολη, τη Χρυσούπολη ακόμη και τη Θάσο. Προηγήθηκε αγιασμός. Αυτή την περίοδο η Π.Υ. δεν έχει κάποιες ειδήσεις. Τα περιστατικά έχουν περιορισθεί, γεγονός σίγουρα ευχάριστο. Μια ευχάριστη ησυχία που όλο εύχονται να διαρκέσει για αρκετό καιρό ακόμη.

Την άνοιξη ο Νίκος Μπαλατσούκας θα συμπληρώσει ως διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας θητεία δώδεκα μηνών. Φαίνεται ότι θα παραμείνει στη θέση του για έναν ακόμη χρόνο. Αλλαγή υπήρξε στον περιφερειακό διοικητή αφού ο Ρήγας Ναθαναήλ προήχθη και στη θέση του τοποθετήθηκε ο Μάριος Αποστολίδης προερχόμενος από τη Δράμα.  

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν υπάρχει λύση σε σειρά γραφειοκρατικών προβλημάτων προκειμένου να λειτουργήσει στο λιμάνι η Π.Υ. Λιμένα. Οι γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες του θέματος έλεγα και χθες στο περιθώριο κοπής της βασιλόπιτας, ότι ο πυροσβεστικός σταθμός στο λιμάνι θα λειτουργήσει αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε ακριβώς.   

Διαβάστε επίσης