• 21 Μαΐου 2024,

Βασιλόπιτες και άλλες δραστηριότητες- ανακοινώσεις των τοπικών συλλόγων

 Βασιλόπιτες και άλλες δραστηριότητες- ανακοινώσεις των τοπικών συλλόγων

*Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων: Σας προσκαλούμε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις 14:00 στο Restaurant – Bar YALOS για να κόψουμε την βασιλόπιτά μας και να ανταλλάξουμε ευχές διασκεδάζοντας με ζωντανή μουσική. Τιμή Εισόδου: 18€ Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό! Για κρατήσεις: 6945555378.

*Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Λουκά: Στη σημερινή (προχθεσινή) μας πρόβα, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της χορευτικής μας ομάδας. Το φλουρί έπεσε στη συγχορεύτριά μας Σούλα Δαρδάνη. Να είναι γερή και τυχερή! Καλή και δημιουργική χρονιά στο Σύλλογό μας!

*Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο»: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ , ευχήθηκαν στην χορωδία του συλλόγου Παναγίας ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ κόβοντας την χειροποίητη βασιλόπιτα της Μάλαμα. Ο μπουφές είχε επίσης χειροποίητη πίτα και γαλακτομπούρεκο από τα χεράκια της κας Φανής. Τραγουδιστικές ευχές και καλή διάθεση συνόδευσαν τα εδέσματα.

*Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων: Συνεχίζονται τα μαθήματα μουσικών οργάνων, κρουστών και γκάιντας. Επίσης στα άτομα που παρακολουθούν μαθήματα σε παραπάνω από δύο τμήματα του συλλόγου υπάρχουν προσφορές.

* Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 θα διοργανώσει τον αγώνα Περιαστικού Δάσους Καβάλας KAVALA TRAIL RUN 13.5 χλμ. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Μαρτίου 2023. Το 80% της διαδρομής είναι σε μονοπάτια και το υπόλοιπο χωματόδρομοι με λίγο άσφαλτο στην εκκίνηση. Κινείται μέσα στο περιαστικό δάσος της Καβάλας με υπέροχη θέα στη πόλη και στη θάλασσα. Όπως και πέρσι θα έχουμε και τον μικρότερο αγώνα 5.5 χλμ. Οι δυο αγώνες είναι κατάλληλοι για να γνωρίσουν οι νέοι δρομείς το ορεινό τρέξιμο αλλά και οι έμπειροι να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους ενόψει των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν. Οι διαδρομές θεωρούνται μέτριας δυσκολίας με μήκος 13.5 χλμ –5.5 χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 630 – 240 μέτρα αντίστοιχα. Σας περιμένουμε στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας να τρέξουμε και να γνωρίσουμε το βουνό μας. Έναρξη εγγραφών 25 Ιανουαρίου 2023.

*Θρακική Εστία Καβάλας: Η Θρακική Εστία Καβάλας θρηνεί την απώλεια μέσα σε διάστημα ολίγων ωρών, τριών εκλεκτών μελών και φίλων της. Του Παναγιώτη (Γιώτη) Πατέλη. Του Ιωακείμ (Μάκη) Λαμπρινού. Του Κώστα Σταμούλη. Το Διοικητικό συμβούλιο της Εστίας εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων, δηλώνοντας ότι η μνήμη τους θα μείνει άσβεστη.

*Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου μας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο κέντρο “YALOS”. Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αρχές του τόπου, εκπρόσωποι Συλλόγων, πλήθος φίλων και μελών και τους ευχαριστούμε θερμά. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης ΦΝΘ κ.κ. Στέφανος. Πλούσια ήταν τα κεράσματα στα τραπέζια που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου, πολλές οι ευχές και η χαρούμενη ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε με τραγούδια από τη χορωδία μας και πολλούς χορούς από τους παρευρισκόμενους. Ο κ.Βασιλης Αναστασιάδης επιμελήθηκε εθελοντικά τον ήχο και τον ευχαριστούμε πολύ.

Διαβάστε επίσης