Βελτιώνεται πάλι ο καιρός …

 Βελτιώνεται πάλι ο καιρός …

Το Φθινοπωρινό πράγματι σκηνικό του καιρού την Τετάρτη ήταν μία παρένθεση στην γενικότερη καλοκαιρία της εποχής που θα μας συνοδεύσει μέχρι και τα τέλη του μήνα.

Μην νομίζετε ότι με μια βροχούλα και μάλιστα ήπια και ποτιστική τελείωσε το καλοκαίρι.

Με μια καληνύχτα δεν τελειώνει η νύχτα που λέει και το τραγούδι.

Ο καιρός θα είναι καλός μέχρι και τέλος του μήνα με  πολύ καλές μάλιστα  θερμοκρασίες.

 

Έχει βογκήξει το τηλεοπτικό κοινό του σήριαλ «Η γη της ελιάς» με τον παράνομο έρωτα του Στάθη και της Ιουλίας που θυμηθήκανε μετά από αρκετά χρόνια να ζήσουν και πάλι τον νεανικό τους έρωτα.

 

Μάγεψε η Μόνικα Μπελούτσι ως «Μαρία Κάλλας .

Σαγήνευσε η αιθέρια Μόνικα Μπελούτσι τους θεατές στο Ηρώδειο στην πρώτη από τις τρεις εμφανίσεις της στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις».

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης  sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, η Μόνικα Μπελούτσι, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ, στην πρεμιέρα στο Ηρώδειο, ήταν εντυπωσιακή.

Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο όταν μιλάμε για την Μόνικα.

 

Είναι αλήθεια ότι το κύμα ανατιμήσεων εκτόξευσε τις τιμές σε πάρα πολλά προϊόντα αλλά το ρεπορτάζ   στα περισσότερα κανάλια έγινε για την τιμή στο σουβλάκι που πήρε πάνω και αυτή.

Λες και οι Έλληνες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σουβλάκι.

Και αυτοί που δεν μπορούν θα συνεχίσουν να το πληρώνουν και να το απολαμβάνουν.

 

Με τις πρώτες  Φθινοπωρινές βροχές αρχίσανε πάλι να κάνουν πιρουέτες τα αυτοκίνητα στον δρόμο του Παληού όπου κάθε φορά που βρέχει γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα τα οποία ευτυχώς είναι χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Εκτός από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος τις περισσότερες φορές φταίει η ταχύτητα αλλά και η κακή ποιότητα των ελαστικών.

 

Μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου η οποία αναστέλλει την απόφαση της ΕΕΑ η ομάδα μας παίρνει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2  και αφήνει πίσω της  οριστικά αυτή την σκοτεινή περίοδο που κόντεψε να τον οδηγήσει στην διάλυση.

Η αλήθεια επιτέλους έλαμψε , η ομάδα δικαιώθηκε και πάμε παρακάτω αν και το παρακάτω δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα μας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Καναδός νέος ιδιοκτήτης του ΑΟΚ έρχεται τις επόμενες ημέρες  στην Καβάλα για να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ομάδα.

Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να μας δείξει και αυτός ποιες είναι οι προθέσεις του για την αγαπημένη μας ομάδα.

 

Μπορεί ο μισός Τουρκικός πληθυσμός να ζει πλέον κάτω από τα όρια της φτώχειας  αλλά η πρώτη κυρία της Τουρκίας κάνει εμφανίσεις με τσάντες αξίας 50.000 ευρώ και ρολόγια που ξεκινάνε από τις 30.000 ευρώ !!!

Αυτή αντίθετα με τον λαό ζει στα όρια του ονείρου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης