Βενιζέλου κλειστή , ανοιχτή όμως η Ηπείρου για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών

 Βενιζέλου κλειστή , ανοιχτή όμως η Ηπείρου για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών

Από σήμερα και για 4 μέρες ισχύουν κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της πόλης εξ αιτίας του ότι τμήμα της οδού Βενιζέλου θα είναι εκτός κυκλοφορίας. Είναι βέβαιο ότι θα επιβαρυνθεί προσωρινά η κυκλοφοριακή κατάσταση στο κέντρο μιας κι όλη η κίνηση θα εξυπηρετείται κυρίως από την οδό Ερυθρού Σταυρού. Αυξημένη κίνηση θα υπάρχει το 4ημέρο και στις οδούς Φιλίππου και Κομνηνών. Ήδη ζητείται παρουσία τροχονόμου στην διασταύρωση Κομνηνών με 7ης Μεραρχίας προκειμένου εύκολα τα αυτοκίνητα να βγαίνουν από την Κομνηνών στον μεγαλύτερο δρόμο της 7ης Μεραρχίας.

Χθες οι επαγγελματίες της Βενιζέλου έκαναν παρέμβαση στον Δήμο Καβάλας που εισακούστηκε. Ζήτησαν για τον εφοδιασμό των καταστημάτων τους να είναι ανοιχτή η κάθετη οδός Ηπείρου. Αρχικά και αυτός ο δρόμος είχε αποφασιστεί να είναι εκτός λειτουργίας το 4ημερο.

Οι αρμόδιοι ισχυρίζονται ότι οι εργασίες στη Βενιζέλου μπορεί να γίνουν γρηγορότερα από το χρονοδιάγραμμα που ετοίμασαν κι ανακοίνωσαν. Σίγουρο είναι ότι όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή, οι δε παράνομες σταθμεύσεις στην Ερυθρού Σταυρού (ρεύμα προς Φάληρο) αυτό το διάστημα δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου. Προσωπικό της Τροχαίας θα βρίσκεται από το πρωί σήμερα στον κόμβο Φαλήρου ενώ στα μέτρα εμπλέκεται και η Δημοτική Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης