Κλειστό από τις 26 Ιουλίου

 Κλειστό από τις 26 Ιουλίου

Στις 26 Ιουλίου του 2016, διέκοψε τη λειτουργία του το κατάστημα του Μαρινόπουλου στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας και από τότε παραμένει κλειστό. Οι εργαζόμενοι σε αυτό, περίπου 20 άνθρωποι μετακινήθηκαν κι εργάζονται οι μεν άνδρες στο κατάστημα της Χρυσούπολης, οι γυναίκες στο κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς.

Ο Μαρινόπουλος στην Ιχθυόσκαλα έχει τα ράφια του αρκετά γεμάτα, αλλά δεν λειτουργεί, το δε βράδυ φυλάσσεται από εταιρία σεκιούριτυ. Η διαδικασία που απασχόλησε τη δικαιοσύνη ξεκίνησε από προσφυγή σε αυτή των ιδιοκτητών του ακινήτου, λόγω του ότι δεν πληρώθηκαν τα νοίκια τους.

Φημολογείται έντονα ότι το κατάστημα θα νοικιαστεί σε άλλο σούπερ μάρκετ. Επί του παρόντος έχουν απομακρυνθεί από μόνο τα ευπαθή προϊόντα.

Το κατάστημα του Μαρινόπουλου στη Δημοτική αγορά λειτουργεί κανονικά, με μεταφορά νέων ποσοτήτων προϊόντων, σχεδόν κάθε μέρα, όχι όμως επειδή αυτά αγοράζονται από προμηθευτές, αλλά επειδή μεταφέρονται στην Καβάλα από αποθήκες καταστημάτων ή από άλλα καταστήματα της ίδιας εταιρίας.

Όλοι περιμένουν μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη την απόφαση του δικαστηρίου, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας του Μαρινόπουλου με την εταιρία Σκλαβενίτη, με τη σύμφωνη γνώμη των τραπεζών που θα χρηματοδοτήσουν το όλο εγχείρημα.

 

Διαβάστε επίσης