• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Βιογραφικό του Χρήστου Δημητριάδη – Υποψήφιος με τον Θόδωρο Μουριάδη

 Βιογραφικό του Χρήστου Δημητριάδη – Υποψήφιος με τον Θόδωρο Μουριάδη

Είμαι ο Χρήστος-Γρηγόρης Δημητριάδης, γιός του Νικολάου και Ευτυχίας Δημητριάδη. Γεννήθηκα στις 25-01-1990 στην Καβάλα και είμαι απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου.

Επαγγελματικά ασχολούμαι με την «κληρονομιά» που μου άφησε ο πατέρας μου δηλαδή την εκμετάλλευση αεροσυμπιεστή, τους εκβραχισμούς και τις πάσης φύσης χωματουργικές εργασίες.

Διαθέτω άδεια χειριστή μηχανημάτων και γομωτή – πυροδότη… Παράλληλα με την οικοδομική μου δραστηριότητα, ασχολούμαι και με τον κλάδο της εστίασης δουλεύοντας για έναν όμορφο χώρο για την πόλη μας.

Με μπαμπά ενεργό στα κοινά, Πρόεδρο του Σωματείου Καβάλας, ενεργό Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων διέκρινα την αυταπάρνηση με την οποία υπηρέτησε όποιο πόστο του ανατέθηκε και θα ήθελα και εγώ να συνεισφέρω το μέγιστο δυνατό.

Άποψή μου είναι ότι νέοι και δραστήριοι άνθρωποι πρέπει να βγούνε μπροστά, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας..

Η καθημερινή επαφή με την πόλη και τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Καβάλας αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Μουριάδη, τον πιο επιτυχημένο Δήμαρχο με πραγματικό όραμα, θέληση, ικανότητα και μεγάλη εμπειρία να συνεχίσει το ήδη επιτυχημένο έργο του!

 Δημητριάδης Χρήστος – Γρηγόρης

Διαβάστε επίσης