Βλέμμα Ξανά Νεανικό Και Ξεκούραστο Με Τον Πλέον Ασφαλή Τρόπο

 Βλέμμα Ξανά Νεανικό Και Ξεκούραστο Με Τον Πλέον Ασφαλή Τρόπο

Ένα φωτεινό και λαμπερό βλέμμα αναβαθμίζει αμέσως την εμφάνισή μας και ταυτόχρονα ανεβάζει τη διάθεσή μας, γι’ αυτό και οι επεμβάσεις για την αποκατάσταση του βλέμματος είναι αρκετά συχνές.

Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Νικόλαος Καρμίρης διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής. Μέσω της εξαιρετικά ενημερωμένης τους ιστοσελίδας αντλήσαμε ό,τι χρειάζεται να ξέρουμε για τη βλεφαροπλαστική, όπως για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται η τιμή της, για το διαφορετικό κόστος ανάλογα με την περίπτωση και για την όλη διαδικασία της επέμβασης.

Γιατί να προβείς σε βλεφαροπλαστική;

Σίγουρα ένας πρώτος προβληματισμός είναι ο λόγος που χρειάζεσαι ή όχι βλεφαροπλαστική. Είναι καθαρά αισθητικό το θέμα τελικά ή όχι; Η απάντηση σε αυτό, σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό, είναι πως υπάρχουν 2 περιπτώσεις.

Η μία είναι το καθαρά αισθητικό κριτήριο, όπως είναι λογικό σε μια επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής. Το να μην είναι κάποια ή κάποιος απολύτως ευχαριστημένος με την εμφάνισή της/του, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και ο μοναδικός λόγος για να πάρει κανείς την απόφαση για μια πλαστική επέμβαση στα άνω και κάτω βλέφαρα, καθώς η χαλάρωση στην περιοχή μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα στην όραση.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές βλεφαροπλαστικής;

Με το πέρασμα του χρόνου οι τεχνικές που έχουν οι πλαστικοί χειρουργοί στη διάθεσή τους εξελίσσονται και βελτιώνονται, τόσο προς όφελος των ίδιων οι οποίοι εξασφαλίζουν ακόμα περισσότερη ασφάλεια και καλύτερα αποτελέσματα όσο και προς όφελος των ασθενών τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην περίπτωση της βλεφαροπλαστικής είναι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική, μια μη επεμβατική τεχνική, η οποία διενεργείται με τη χρήση ειδικού laser. Συνιστάται για χαλάρωση βλεφάρων σε αρχικό στάδιο και μόνο, καθώς είναι αδύνατο να δώσει τα ίδια αποτελέσματα με την κλασική βλεφαροπλαστική σε περιπτώσεις προχωρημένης χαλάρωσης.

Επικοινωνήστε με το ιατρείο του Δρ. Καρμίρη αν ενδιαφέρεστε για μια επέμβαση βλεφαροπλαστικής. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα σας εξηγήσει ό,τι πρέπει να γνωρίζετε πριν υποβληθείτε στην επέμβαση, η οποία θα σας δώσει πίσω το ξεκούραστο, νεανικό και λαμπερό βλέμμα!

Διαβάστε επίσης