• 21 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μαργιώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

 Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μαργιώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μαργιώτης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά». Ας αφήσουμε τον Σάκη να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Ονομάζομαι Μαργιώτης Αθανάσιος και γεννήθηκα στην Καβάλα το 1982. Το 2003 ολοκλήρωσα τον Β΄ κύκλο στο εσπερινό ΤΕΕ Καβάλας με ειδικότητα Τεχνικού Υπολογιστών και στη συνέχεια παρουσιάστηκα στις Ειδικές Δυνάμεις προκειμένου να εκπληρώσω τη στρατιωτική μου θητεία.

Από το 2004 έως σήμερα υπηρετώ τον Ελληνικό Στρατό ως Υπαξιωματικός και από διάφορες θέσεις. Στην απόφασή μου να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Γιάννη προκειμένου να συστρατευθώ με τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με οδήγησε η αγάπη για την πόλη μας και η επιθυμία μου να την υπηρετήσω με όποιον τρόπο μου ζητηθεί».

Πιστεύουμε ότι η εργατικότητά του, το ήθος και ο ακέραιος χαρακτήρας, το ανοιχτό πνεύμα, η ευαισθησία για όλα τα κοινωνικά ζητήματα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Σάκη Μαργιώτη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας.

Σάκη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης