• 22 Μαΐου 2024,

Βόλεϊ: Ικανοποίηση για τη διεξαγωγή του Final Four στη Θάσο

 Βόλεϊ: Ικανοποίηση για τη διεξαγωγή του Final Four στη Θάσο

Ο Σύλλογος μας, Ανδροσθένης Θάσου, που για πρώτη φορά συμμετείχε στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης γυναικών, στη β Εθνική κατηγορία, προκρίθηκε και θα διοργανώσει την τελική φάση στη Θάσο στις 06-07/04/2024:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή στο νησί μας του Final Four του Δ’ Ομίλου του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών στις 6 και 7 Απριλίου. Μιας σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, που αποτελεί αφενός διαφήμιση για το νησί μας, αφετέρου είναι μια σπουδαία ευκαιρία για την προώθηση του αθλήματος σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπως η Θάσος.

Είμαστε δίπλα περήφανοι, καθώς στις 4 καλύτερες ομάδες θα αγωνιστεί και η γυναικεία ομάδα του Ανδροσθένη, συνεχίζοντας την καταπληκτική πορεία όλης της χρονιάς, και μάλιστα στην παρθενική της εμφάνιση σε πρωτάθλημα εθνικών κατηγοριών.

Ευχαριστούμε την εταιρεία “Φιλιππίδης Μάρμαρα Θάσου” για την κάλυψη των εξόδων όλης της διοργάνωσης και φυσικά, τον Δήμο Θάσου, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η διοργάνωση! Σας περιμένουμε όλους και όλες, να στηρίξουμε την ομάδα και το νησί μας σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία! Το ταξίδι συνεχίζεται!».

Διαβάστε επίσης