• 16 Μαΐου 2024,

Βούρ στην ανάπτυξη το 2017

 Βούρ στην ανάπτυξη το 2017

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία οτι θα υπάρξει ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία και στην δύση του 2016 ενώ το 2017 μπορεί να πιάσουμε ρυθμούς ανάπτυξης 2,8% κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.

Οι προβλέψεις αυτές αν βγούνε δίνουν μια άλλη προοπτική στην ελληνική οικονομία και δημιουργούν ένα άλλο οικονομικό τοπίο δράσης και δίνουν μερικές βαθειές ανάσες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που βάλλεται απο παντού.

Πάντως το ΔΝΤ το υποστηρίζουμε γιατί είναι απο την πρώτη στιγμή στα κάγκελα για το θέμα του χρέους που υποβαθμίζεται συνεχώς και συστηματικά απο τους εταίρους.

Ο μόνος μας σύμμαχος για την μείωση του χρέους είναι το Ταμείο και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να τους έχουμε απο κοντά άσχετα αν όλα τα άλλα που ζητάνε δεν γίνονται και θα πρέπει να αλλάξουν την καρτέλα του μενού.

Η χώρα κουβαλάει στην πλάτη της έξι δύσκολα χρονια κρίσης και δεν υπάρχουν ούτε άλλες αντοχές ούτε άλλες ανοχές.

Πλέον έχουμε δώσει τα πάντα και περιμένουμε να βγούμε στην τελική ευθεία που θα μας οδηγήσει και στο τέλος της κούρσας.

Είμαστε τόσο κουρασμένοι και τεντωμένοι που δεν έχουμε κουράγιο να κόψουμε ούτε την κορδέλα του τερματισμού.

Πάντως ο Τσίπρας δηλώνει οτι είναι αισιόδοξος οτι τελικά δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης και οτι όλα θα πάνε βάση αρχικού προγραμματισμού.

Και τα λεφτά της υποδόσης θα πάρουμε μέχρι τέλος του μήνα και η αξιολόγηση θα κλείσει και το χρέους θα μειωθεί μέχρι τέλος του χρόνου.

Αν αυτό δεν συμβεί συμπληρώνει ο Τσακαλώτος θα είναι κακό και για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την χώρα.

Θα πρέπει να πιέσουμε να έχουμε τις οριστικές αποφάσεις για την μείωση του χρέους μέχρι τέλος της χρονιάς και να μην την αναβάλουμε για πιο πίσω.

Πάτωσε η πρεμιέρα της Μενεγάκη στο ALPHA την Δευτέρα που μας πέρασε αφού η Ελένη έκανε τα χειρότερα νούμερα των τελευταίων ετών.

Λέτε οι τηλεθεατές να πήρανε χαμπάρι οτι η Ελένη τους δουλεύει και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι αποδράσεις και τα ταξιδάκια ;

Οχι οτι είναι κακό αυτό αλλα δεν μπορείς  σε μια εποχή πέτρινη να προκαλείς το λαϊκό αίσθημα με την ζωή που κάνεις.

Κάνε αυτά που γουστάρεις και μπορείς αλλά μην τα διαφημίζεις μέσω του instagram και του FB.

Με την απόφαση της διοικούσας του ΑΟΚ  να αναλάβει νέος τεχνικός διευθυντής  ο Κώστας Τσαλίκης και προπονητής ο Άγγελος Διγκόζης ο ΑΟΚ γυρίζει σελίδα και στέλνει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση οτι είναι εδώ και διεκδικεί με μανία και πάθος την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που θα μας επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η απόφαση ήταν δύσκολη αλλά και σωστή.

Με το δίδυμο Διγκόζη – Τσαλίκη η ομάδα μπορεί πλέον να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται.

Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και με σύμμαχο τον κόσμο θέλει να κλείσει την παρένθεση των άσχημων αποτελεσμάτων που προηγήθηκαν και να κόψει πρώτος το νήμα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το πιστέψουμε.

Μπράβο στην διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ που μετά απο μια μαραθώνια συνεδρίαση που τους ξημέρωσε στα γραφεία του Ερασιτέχνη πήρε την πιο σωστή και παλληκαρήσια απόφαση.

Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τον ΑΟΚ μεγάλο.

Την Κυριακή διπλό στην Καρδία και μετά περιμένουμε την Δόξα για να μπούμε και πάλι στο κυνήγι του τίτλου.

Είναι πλέον ολοφάνερο οτι τα καλύτερα για τον ΑΟΚ έρχονται.

Μέχρι και το Κοντομηνά τον πρόεδρο του ομίλου ALPHΑ επιστράτευσε η Μενεγάκη προκειμένου να κάνει νούμερα και να ξεκολλήσει απο τον πάτο που έπιασε απο την πρώτη κιόλας εκπομπή της τηλεοπτικής χρονιάς.

Ο Κοντομηνάς στην προχθεσινή εκπομπή της ωραίας Ελένης μπούκαρε στο στούντιο και άρχισε να λέει τα δικά τους για τις τηλεοπτικές άδειες αφήνοντας παγωτό την Μενεγάκη που και καλά δεν γνώριζε τίποτα.

Μέχρι και τον ΖΟΡΟ θα βάλουν να μπουκάρει στην εκπομπή της Ελένης προκειμένου να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης.

Αυτά και καλημέρα σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης