• 19 Μαΐου 2024,

Επιστροφή Κώστα Τσαλίκη μετά από 4 χρόνια

 Επιστροφή Κώστα Τσαλίκη μετά από 4 χρόνια

Ο Κώστας Τσαλίκης επιστρέφει στον ΑΟΚ, μετά από περίπου 4 χρόνια. Τελευταία ήταν τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ, την περίοδο 2012-2013 στη Β` Εθνική.

Τότε όπου ο ΑΟΚ παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που είχαν ανακύψει, είχε σωθεί από νωρίς.  Αρχικά υπήρχαν βλέψεις ανόδου στη Σουπερ Λιγκ, μ` ένα πολύ φιλόδοξο και ικανό ρόστερ. Ο Τσαλίκης στη συνέχεια εργάστηκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Πριν στη Σουπερ Λιγκ, ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ΑΟΚ επί εποχής οικογενείας Ψωμιάδη, σε ρόλο τεχνικού διευθυντή αλλά για μικρό χρονικό διάστημα σαν προπονητής στη Σουπερ Λιγκ(2010), όπου ο ΑΟΚ είχε τερματίσει στην 6η θέση. Είχε πάρει τη θέση του Ολλανδού Ντε Μπος, μετά από τον αποκλεισμό με τον ΑΡΗ, στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟΚ, στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Β`, μετά από τα πέτρινα χρόνια, τη σεζόν 2007-2008.

Φυσικά γνωρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το περιβάλλον.  Από χθες το μεσημέρι , έπιασε δουλειά αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοικούσα επιτροπή.

Διαβάστε επίσης