Βουτιά προς το καλοκαίρι …

 Βουτιά προς το καλοκαίρι …

Είναι γεγονός οτι πλέον μετράμε αντίστροφο προς το καλοκαίρι του 2017 αφού διανύουμε τις τελευταίες μέρες της άνοιξης.

Απο εδώ και στο εξής όλες οι βουτιές μας γίνονται με κατεύθυνση προς το καλοκαίρι το οποίο αναμένουμε να είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό και ευχάριστο μήπως και  μπορέσουμε να πάρουμε καμμιά ανάσα παραπάνω που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ τις τελευταίες μέρες του Μάη θα είναι άστατος με φαινόμενα και μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας η οποία όμως δεν πρέπει να μας ανησυχεί καθόλου.

Μετά τον τσαμπουκά της περασμένης Δευτέρας στο Eurogroup ο Σόϊμπλε φαίνεται οτι κατέβασε ταχύτητα αφού πλέον μιλάει για το σοβαρό ενδεχόμενο συμφωνίας σε μερικές μόνο εβδομάδες στέλνοντας το πρώτο  σοβαρό και αισιόδοξο μήνυμα για συμφωνία και για το ελληνικό χρέος.

Αφού μαλάκωσε και ο Σόϊμπλε σημαίνει οτι είμαστε καλά και κυρίως είμαστε έτοιμοι για μια συμφωνία που θα έχει συγκεκριμένα μέτρα για την μείωση του χρέους.

Πάντως είναι σίγουρο οτι την δόση θα την πάρουμε πριν την συμφωνία για το χρέος που φαίνεται οτι θα κλείσει μέσα στον Ιούνιο και ελπίζουμε να είναι καλή αφού ο Σόϊμπλε μπορεί να έχει την διάθεση να την κάνει την συμφωνία αλλα δεν γνωρίζουμε με τι όρους.

Τι είναι δηλαδή διατεθειμένος να δώσει προκειμένου να πάμε σε μια πραγματικά βιώσιμη λύση που θα ανοίξει τις πύλες της ανάπτυξης για την χώρα μας.

Αν είναι να πάμε σε μια λύση μόνο και μόνο για να λένε οτι κάνανε και αυτοί το χρέος τους δεν έγινε και τίποτα.

Πάει και ο Ρότζερ Μουρ ο οποίος ήταν ο Νο3 πράκτορας 007.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Ρότζερ Μούρ ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο και εν συνεχεία μεταπήδησε στο κόσμο του θεάματος .

Είναι επίσης γεγονός οτι η καριέρα του απογειώθηκε ενσαρκώνοντας το πράκτορα 007.

Ο Ρότζερ Μούρ πέθανε σε ηλικία 89 ετών.

Μετά τον Σάκη Ρουβά είναι λαϊκή απαίτηση να έχουμε εμφάνιση στο SURVIVOR και της Κατερίνας Καινούργιου η οποία είναι σε φάση αναζήτησης άντρα και είναι σχεδόν βέβαιο οτι αυτό που ψάχνει θα το βρεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Τόσα ελεύθερα παλικάρια έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι ένας δεν θα κάνει για το Κατερινάκι ;

Και αν δεν τους αρέσει η Κατερίνα ας κατεβάσουν στον Άγιο Δομίνικο την Ελένη.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες Μενεγάκη γεννιέσαι δεν γίνεσαι.

Φαίνεται απο τις τελευταίες εξελίξεις που έχουμε όσο αφορά το μέτωπο της κρίσης και της σχέσης μας με τους εταίρους οτι ο Τσίπρας εντός χώρας φοράει ζιβάγκο και το παίζει επαναστάτης  και γραβάτα όταν βγαίνει εκτός συνόρων.

Τους τα χώνει όταν μιλάει σε έλληνες δημοσιογράφους επί ελληνικού εδάφους και τους χαϊδεύει όταν μιλάει σε ευρωπαίους εκτός Ελλάδας.

Η μαγκιά όμως είναι αυτά που λες το μεσημέρι στο Μαξίμου να τα λες και την άλλη μέρα στο Βερολίνο έχοντας απέναντι σου την Μέρκελ.

Το νέο καφέ της πόλης Black Drop (πρώην ταβέρνα Μιχαλάκης ) είναι πανέτοιμο και τις επόμενες ημέρες ανοίγει.

Οι εργασίες ανακαίνισης μπορεί να πήρανε λίγο παραπάνω χρόνο απο αυτό που είχανε υπολογίσει οι ιδιοκτήτες αλλα αν το δείτε θα διασπιστώσετε και εσείς οτι άξιζε τον κόπο.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση Διοικούσας – Ερασιτέχνη και σύμφωνα με το δελτίο τύπου που ακολούθησε μετά η Διοικούσα μετά απο δύο χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει απο την ομάδα.

Αυτό σημαίνει οτι τις επόμενες ημέρες απο το Ερασιτέχνη ΑΟΚ θα βγεί ανακοίνωση πρόσκλησης κάθε ενδιαφερόμενου επενδυτή.

Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη είναι αυτή η αποστολή σε ένα τέτοιο οικονομικό περιβάλλον.

Μακάρι ο νέος επενδυτής ή επενδυτές να βρεθούν χθες αλλα δεν το βλέπω.

Έχω την εντύπωση οτι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την αγαπημένη μας ομάδα.

Μπορεί η ΕΜΥ να επιμένει οτι ο καιρός θα χαλάσει τις επόμενες ημέρες αλλά απο εβδομάδα οι θερμοκρασίες που μας δίνει είναι κοντά στους 30 βαθμούς για πρώτη φορά εδώ στην δική μας γειτονιά.

Πάντως υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν οτι επειδή η καλή μέρα φαίνεται απο το πρωί το φετεινό καλοκαίρι θα είναι δροσερό.

Απο το στόμα τους …

Λέτε το έργο που είδαμε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να επαναληφθεί και με τον Γιάννο Παπαντωνίου ;

Τα γράφω αυτά γιατί και η περιπέτεια του Άκη κάπως έτσι ξεκίνησε με την δέσμευση των λογαριασμών του και εν συνεχεία της ακίνητης περιουσίας του.

Λέτε να δούμε το ίδιο έργο με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Γιάννο που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια και ζει εκτός Ελλάδας.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και έχουμε το νού μας αφού οι καιροί είναι δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Δεν βλέπετε τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη απο τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα ;

Οι τζιχαντιζστές έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη και πραγματοποιούν με σχετική ευκολία χτυπήματα.

Να είστε καλά και να έχετε καλή ψυχολογία γιατί για όλους εμάς που είμαστε παίκτες ψυχολογίας παίζει μεγάλο ρόλο. Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει και σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

40 χρόνια Βασίλης Καρράς με μια μεγάλη συναυλία στο λιμάνι της Καβάλας και καμμιά 15αριά συμμετοχές καλλιτεχνών που αν είναι όλοι εδώ εκείνο το βράδυ θα γίνει χαμός. Καλημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης