Τάσος Μήτρου: « Θέλουμε το Βρασίδα να παραμείνει σε υψηλές θέσεις»

 Τάσος Μήτρου: « Θέλουμε το Βρασίδα να παραμείνει σε υψηλές θέσεις»

Για τη χρονιά που πέρασε όσον αφορά την παρουσία του Βρασίδας Νέας Περάμου στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας, μίλησε στην Αθλητική Πρωινή, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τάσος Μήτρου. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία ενώ τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε για το Βρασίδα , τι μπορούμε να πούμε;

Απάντηση:  Ξεκινήσαμε δύσκολα. Η ομάδα είχε προβλήματα διοικητικά και είχε δημιουργηθεί μια σύγχυση, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα.  Έπρεπε μέσα σε μια εβδομάδα να χτίσουμε την ομάδα που δεν είχε ούτε προπονητή.  Η πορεία μας τελικά ήταν πάρα πολύ καλή. Η 3η θέση τα λέει όλα.

Επίσης ήταν και τα οικονομικά μας σε πολύ καλό επίπεδο, αφού ολοκληρώθηκε η χρονιά και όλοι οι ποδοσφαιριστές έφυγαν πληρωμένοι. Αγωνιστικά  δόθηκαν ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήταν και το κύριο μέλημα μας.  Το καλό είναι ότι διαθέτουμε ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές και για αυτό η ομάδα ήταν ανταγωνιστική. Στην αρχή φοβόμουν τα χειρότερα αφού υπήρχε μια ανακατωσούρα αλλά η πορεία δικαίωσε την προσπάθεια όλων.  Όλα τα παιδιά από τη διοίκηση δουλέψανε σε μεγάλο βαθμό, όπως φυσικά ο προπονητής και οι παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι και ελπίζω και του χρόνου να συνεχίσει η ομάδα ανάλογα.

Ερώτηση: Επιτυχημένη η συνεργασία με τον προπονητή Θωμά Ματρακούκα;

Απάντηση:  Ο Θωμάς είναι ευλογία που ήρθε στην ομάδα μας. Ένας πολύ έμπειρος προπονητής με γνώσεις και μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει και σε αυτόν. Η συνεργασία μας ήταν επιτυχημένη και θέλουμε να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά, αν συνεχίσουμε στα διοικητικά  που είναι και το πιο πιθανό.

Ερώτηση: Το Γενάρη ενισχύσατε και το ρόστερ της ομάδας. Βγήκανε σε καλό αυτές οι προσθήκες;

Απάντηση: Κυρίως ενισχυθήκαμε με το Δημήτρη Καλτσίδη. Ο Δημήτρης βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα. Ηρθε τέλος Ιανουαρίου και ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας μας στο β` γύρο.

Μας έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα. Επίσης εκτός του ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας.  Δεν έχουμε παράπονα από κανέναν ποδοσφαιριστή, αυτό να το επισημάνουμε.  Όλα τα παιδιά προσπαθήσανε για το καλύτερο.  Για να έρθει μια καλή πορεία, πρέπει όλοι οι συντελεστές να βοηθήσουν και αυτό έγινε. Υπήρχε η χημεία μέσα στην ομάδα.

Ερώτηση: Πως κρίνεις το πρωτάθλημα που πέρασε στην Α` κατηγορία;

Απάντηση: Ηταν ένα πρωτάθλημα, μάλλον δυο ταχυτήτων. Βέβαια στην κορυφή ξεχώρισε πολύ γρήγορα ο Αετός Ορφανού που του ευχόμαστε καλή πορεία και στη Γ` Εθνική.   Μετά τον Αετό ήταν μια πεντάδα που έπαιξε ρυθμιστικό ρόλο και πιο κάτω οι άλλες ομάδες που αγωνιζότανε για την παραμονή τους.  Σε γενικές γραμμές ήταν καλό το πρωτάθλημα αν εξαιρέσουμε ορισμένα πράγματα που έγιναν προς το τέλος και αφορούσαν τη μάχη της παραμονής.

Ερώτηση: Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής της Α` κατηγορίας;

Απάντηση: Πιστεύω πως ναι. Πρέπει να γίνουν πάλι τα πλει οφ και τα πλει άουτ. Να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος αλλά και να μη γίνονται πράγματα που δεν μας αρέσουν αλλά τα βλέπουμε μπροστά μας. Επίσης πρέπει η ΕΠΣΚ να θεσπίσει να παίζουν υποχρεωτικά και δυο παιδιά Κ-17. Αυτό θα βοηθήσει να αναδειχθούν ταλέντα αλλά και να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και στις Ακαδημίες των συλλόγων.

 

 

Διαβάστε επίσης