• 16 Απριλίου 2024,

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Λουπέλη – Προθεσμία 10 ημερών για εκδήλωση ενδιαφέροντος

 Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Λουπέλη – Προθεσμία 10 ημερών για εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, κ. Γιώργος Λουπέλης έκανε χθες το πρωί δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής και αναφέρθηκε κυρίως στην επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Διοικούσας Επιτροπής.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τέλος εποχής με τη Διοικούσα;

Απάντηση: Το κλίμα της συνάντησης του Ερασιτέχνη με τη Διοικούσα ήταν εξαιρετικό. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.  Συζητήσαμε τι έγινε όλη τη χρονιά. Οι άνθρωποι βγάλανε την πόνο τους, την πίκρα τους γιατί ξόδεψαν πολλά χρήματα χωρίς δυστυχώς η ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω.

Μας είπανε ότι δε μπορούν άλλο να χρηματοδοτούν την ομάδα.

Ερώτηση: Ούτε μεμονωμένα κάποιοι από αυτούς;

Απάντηση:  Είπανε οι άνθρωποι ότι σε περίπτωση που την ομάδα την τρέξει ο Ερασιτέχνης θα είναι κοντά και θα βοηθήσουν.  Ότι  μπορούνε. Δεν ξεκαθαρίσανε το ποσό, ούτε τίποτα. Δε μπορούνε να λειτουργήσουνε πλέον σαν διοικούσα επιτροπή. Ο χρόνος και τα χρήματα που δαπανήσανε, οι δουλειές τους, δεν τους επιτρέπουν πλέον να παραμείνουν σαν Διοικούσα.

Ερώτηση: Τώρα τι γίνεται;

Απάντηση: Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση που θα ζητάμε να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, να ασχοληθούνε με τον ΑΟΚ. Η προθεσμία περίπου θα είναι 10 ημερών.

Δεν θα είναι πολλές οι μέρες. Συζητήσαμε με τα παιδιά και δε θέλουμε να κουράσουμε τον κόσμο που ξέρει το πρόβλημα. Όσοι ενδιαφέρονται και αγαπάνε τον ΑΟΚ,   ας το δείξουνε. Η προθεσμία θα είναι μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.  Σε περίπτωση που δεν έρθει κάποιος να αναλάβει, να  κάνουμε εμείς ένα κάλεσμα σε ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα να μας βοηθήσουνε και να ξεκινήσουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Αν σήμερα μπορείς να βρεις είκοσι  παίκτες στον επόμενο μήνα θα βρεις τρεις.  Όσο περνάει ο καιρός θα χάνονται παιδιά από την Καβάλα. Δε μιλάμε για παίκτες που μπορείς να φέρεις από μακριά.

Ερώτηση: Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιος ενδιαφέρεται;

Απάντηση:  Πόσα χρόνια ακούμε ότι κάποιοι ενδιαφέρονται και τελικά δεν εμφανίζεται κανένας;

Ερώτηση: Τι μπάτζετ θα είναι το ελάχιστο; Πόσα χρήματα ψάχνουμε;

Απάντηση: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο στάνταρ. Οι πληροφορίες που έχω και συζητάω κάποια πράγματα, είναι ότι θα πέσουν πολύ τα μπάτζετ σε όλες τις ομάδες. Στη νότια Ελλάδα γελάνε με τα ποσά που έχουμε ρίξει εδώ.  Τα μπάτζετ είναι κατά πολύ μικρότερα. Δεν υπήρχε άλλωστε αυτό που έγινε σε μας, να υπάρχουν τόσες καλές και ιστορικές ομάδες σ` έναν  όμιλο.

Πρέπει να μπορέσουμε να κρατήσουμε το καραβάκι ψηλά.  Να κρατήσουμε την ιστορία της ομάδας αλλά και ότι καλύτερο από τον κορμό  που υπήρχε σήμερα στην ομάδα. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά που αγωνιστήκανε στην ομάδα αλλά και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στον ΑΟΚ ότι καλό ταλέντο υπάρχει στο νομό μας.  Να προσεγγίσουμε Καβαλιωτάκια.

Αν αύριο το πρωί ξυπνήσει κάποιος και πει ότι θέλει να αναλάβει την ομάδα, καλώς να έρθει και εμείς θα το βοηθήσουμε.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αναλύθηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς. Είναι αλήθεια πως η χρονιά δεν κύλησε όπως αναμενόταν το περασμένο καλοκαίρι με βάση και τους στόχους που είχαν τεθεί αλλά και την οικονομική υπέρβαση που έγινε. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να λησμονούμε πως βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που δαπάνησαν για δεύτερη χρονιά πολύ χρόνο, χρήμα και ιδρώτα, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα. Όπως επίσης, είναι σημαντικό  πως ακόμα και όταν πρώιμα η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, δεν βίωσε καταστάσεις παλαιοτέρων ετών στις οποίες μεσούσης της περιόδου κινδύνευε με διάλυση αλλά η διοίκηση της στάθηκε με περισσή αξιοπρέπεια στο ύψος των περιστάσεων και τα 2 αυτά χρόνια. Ταυτόχρονα επενδύθηκαν χρήματα τόσο στο γήπεδο του Κρυονερίου όσο και για να αποκτήσει η ομάδα έναν αξιόλογο αριθμό ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.
Ως Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. και πιστεύοντας ότι εκφράζουμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο,  οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοικούσας επιτροπής για όλα αυτά που προσέφεραν στο καραβάκι μας, ιδιαίτερα την στιγμή που όπως δήλωσαν αποχωρούν οριστικά από την διοίκηση της έχοντας δώσει ότι καλύτερο μπορούσαν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και όλους αυτούς που βοήθησαν λίγο ή πολύ την αγαπημένη μας ομάδα.
Πλέον, θα ανακοινωθεί άμεσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ελπίδα ότι θα βρεθεί χρηματοδότης για την ομάδα μας που θα έχει την δυνατότητα να την επαναφέρει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

 

Διαβάστε επίσης